„DIFORTI“ sausainiai rageliai su pistacijų kremo įdaru, 150 g

Original price was: 4.59 €.Current price is: 3.90 €.

Kilmės šalis: Italija

Pridėti į patikusias
Pridėti į patikusias
Produkto kodas: RJ Saldumynai 0221 Kategorijos: , ,

Aprašymas

Trapios tešlos rageliai viduje slepia gardų pistacijų kremo įdarą. Kąsnis po kąsnio šis skanėstas atskleidžia gardžius skonius, būdingus tradicinei italų konditerijai. Švelnus turtingos tekstūros įdaras išsiskiria savo spalva ir puikiai atskleidžia švelnų pistacijų riešutų skonį, kurį pabrėžia subtilus saldumas. Ragelio formos sausainiai – tai puiki skonių harmonija, kuria norisi mėgautis dar ir dar!

Energinė ir maistinė vertė 100 g: 1832 kJ / 438 kcal, riebalai 24,0 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 6,9 g, angliavandeniai 50,0 g, iš kurių cukrų 29,0 g, baltymai 5,0 g, druska 0,73 g.

Sudedamosios dalys: tešla 54% (kvietiniai miltai, vanduo, margarinas (rafinuotas augalinis aliejus ir riebalai (palmių, saulėgrąžų, sojų kintamomis proporcijomis) kvapiosios medžiagos, kiaušiniai, cukrus, druska, vanilės kvapioji medžiaga), pistacijų kremo įdaras 44% (cukrus, augalinis aliejus (saulėgrąžų, palmių), nugriebto pieno milteliai, išrūgų milteliai (pienas), laktozė (pienas), pistacijų riešutai 9%, emulsiklis: (sojų lecitinas), kvapiosios medžiagos), papuošimas 2% (dekstrozė, kviečių krakmolas, augaliniai riebalai (palmių, kokosų), vanilinas). Sudėtyje yra glitimo, kiaušinių, pistacijų riešutų ir sojos. Gali būti garstyčių ir kitų riešutų pėdsakų. Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, atokiau nuo karščio ir tiesioginių saulės spindulių. Atidarius laikyti sandariame inde ir suvartoti per 2 savaites.

Papildoma informacija

Svoris0.15 kg
Užsiregistruokite www.riesutaijums.lt el. parduotuvėje
Gaukite geriausius pasiūlymus
Stebėkite savo užsakymus
Užsiregistruoti
Jau registravotės?
Pamiršote slaptažodį?
Pamiršote slaptažodį? Prašome įvesti Jūsų prisijungimo vardą arba el.paštą. Mes Jūms atsiųsime el.laišką su slaptažodžio keitimo nuoroda.
We do not share your personal details with anyone.
0
Krepšelis