Jūros dumblių risotto ruošinys 280g

3.99 

Kilmės šalis: Ispanija

Produkto kodas: RJ Kruopos 0038 Kategorijos: , , , ,

Aprašymas

Iš Italijos kilęs rizoto receptas turi daugybę atmainų, tačiau ar teko ragauti šio patiekalo, skaninto jūros dumbliais? Patikėkite, šis ingredientas čia puikiai dera! Spalvomis rizotą papildo morkos ir žaliosios paprikos, o švelnaus pikantiškumo suteikia poro ir svogūno gabalėliai.

Energinė ir maistinė vertė 100g: 352 kcal/1494 kJ, riebalų 0,6 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,20 g, angliavandenių 76,3 g, iš kurių cukrų 6,6 g, baltymų 7,7 g, druskos 0,76 g.

Sudedamosios dalys: ryžiai, jūros dumbliai, svogūnai, morkos, žalioji paprika, porai. Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 25°C.

Paruošimas:

Supilkite ryžius ir daržoves į keptuvę su 4 arba 5 arbatiniais šaukštais alyvuogių aliejaus ir įdėkite mėgstmų prieskonių pagal skonį. Įpilkite šlakelį baltojo vyno ir leiskite išvirti. Pamažu pilkite karšto vandens (apie 750 ml) ir nuolat maišykite apie 20-25 minutes. Šie ryžiai turėtų tapti kremine mase. Nuimkite indą nuo karščio, įdėkite sviesto (apie 25 g), taip pat įdėkite tarkuoto parmezano sūro (4 arba 5 arbatinius šaukštelius).

Pasiūlymai: dalį vandens galite pakeisti grietinėle. Prieš patiekiant pabarstykite petražolėmis.

3-4 porcijos

Papildoma informacija

Svoris 0.28 kg
Užsiregistruokite www.riesutaijums.lt el. parduotuvėje
Gaukite geriausius pasiūlymus
Stebėkite savo užsakymus
Užsiregistruoti
Jau registravotės?
Pamiršote slaptažodį?
Pamiršote slaptažodį? Prašome įvesti Jūsų prisijungimo vardą arba el.paštą. Mes Jūms atsiųsime el.laišką su slaptažodžio keitimo nuoroda.
We do not share your personal details with anyone.
0