„TREVIJANO“ Kario rizoto ruošinys, 280 g

3.99 

Kilmės šalis: Ispanija

Pridėti į patikusias
Pridėti į patikusias
Produkto kodas: RJ Kruopos 0037 Kategorijos: , ,

Aprašymas

Kario daugiaryžis pasižymi intensyviu geltonu atspalviu ir užburiančiu aromatu. Spalvų akcentus suteikia paprikos, o ryžių ir daržovių derinio skonį paįvairina prieskoninės daržovės. Daugiaryžį galite patiekti kaip pagrindinį patiekalą arba naudoti kaip garnyrą prie mėsos, žuvies ir kitų patiekalų.

Energinė ir maistinė vertė 100g: 350 kcal/1483 kJ, riebalų 1,4 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,4 g, angliavandenių 76,0 g, iš kurių cukrų 5,2 g, baltymų 6,6 g, druskos 0,11 g.

Sudedamosios dalys: ryžiai, svogūnai, raudonoji paprika, žalioji paprika, karis. Sudėtyje yra garstyčių. Gali būti salierų, sulfitų, sezamo sėklų ir lazdyno riešutų pėdsakų. Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 25°C.

Paruošimas:

Supilkite ryžius ir daržoves į keptuvę su 4 arba 5 arbatiniais šaukštais alyvuogių aliejaus ir įdėkite mėgstmų prieskonių pagal skonį. Įpilkite šlakelį baltojo vyno ir leiskite išvirti. Pamažu pilkite karšto vandens (apie 750 ml) ir nuolat maišykite apie 20-25 minutes. Šie ryžiai turėtų tapti kremine mase. Nuimkite indą nuo karščio, įdėkite sviesto (apie 25 g), taip pat įdėkite tarkuoto parmezano sūrio (4 arba 5 arbatinius šaukštelius).

Pasiūlymai: dalį vandens galite pakeisti grietinėle. Prieš patiekiant pabarstykite petražolėmis.

3-4 porcijos

Papildoma informacija

Svoris 0.28 kg
Sklandžiam svetainės veikimui, Jūsų naršymo patirties gerinimui naudojame slapukus. Naršydami svetainėje, Jūs sutinkate su mūsų slapukų naudojimu. Plačiau
Gerai
Užsiregistruokite www.riesutaijums.lt el. parduotuvėje
Gaukite geriausius pasiūlymus
Stebėkite savo užsakymus
Užsiregistruoti
Jau registravotės?
Pamiršote slaptažodį?
Pamiršote slaptažodį? Prašome įvesti Jūsų prisijungimo vardą arba el.paštą. Mes Jūms atsiųsime el.laišką su slaptažodžio keitimo nuoroda.
We do not share your personal details with anyone.
1
Krepšelis