Pagaminta: Lietuvoje
Liofilizuoto (džiovinto šaltyje) imbiero milteliai, 100 g
9.99 €
Turime
Turime
Aprašymas
Imbiero liofilizacija – tai procesas, kurio metu jis užšaldomas itin žemoje temperatūroje. Vėliau, siekiant išgauti miltelius, yra itin smulkiai sutrinamas. Iš tokiu būdu užšaldytų imbierų pašalinama beveik 100% vandens, tačiau jų skonis, kvapas, maistinė vertė ar vitaminų kiekis lieka nepakitę. Šie imbiero milteliai suteiks išraiškingo skonio kokteiliams, desertams, kepiniams ir kitiems patiekalams.
Energinė ir maistinė vertė 100g: 360 kcal/1500 kJ, riebalų 7,00g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,9 g, angliavandenių 59,00 g, iš kurių cukrų 58,00 g, skaidulinių medžiagų 7,00 g, baltymų 8,00 g, druskos 0,2 g.
Sudedamosios dalys: šaltyje džiovintas, maltas imbieras (kilmės šalis: ES). Laikyti ypač sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 25°C.
Papildoma informacija
Svoris | 0.1 kg |
---|