Pagaminta: Lietuvoje
Liofilizuotos (džiovintos šaltyje) spanguolės, 100 g
10.99 €
Aprašymas
Spanguolių liofilizacija – tai procesas, kurio metu spanguolės užšaldomos itin žemoje temperatūroje. Iš tokiu būdu užšaldytų uogų pašalinama beveik 100% vandens, tačiau jų skonis, kvapas, maistinė vertė ar vitaminų kiekis lieka nepakitę. Spanguolių milteliai pagardins žaliuosius kokteilius, sultis, košes ar kepinius.
Energinė ir maistinė vertė 100g: 287 kcal/1200 kJ, riebalų 5,40 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,0 g, angliavandenių 30,30 g, iš kurių cukrų 30,30 g, baltymų 2,70 g, druskos 0,035 g.
Sudedamosios dalys: šaltyje džiovintos spanguolės (kilmės šalis: ES). Laikyti ypač sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 25°C.
Papildoma informacija
Svoris | 0.1 kg |
---|