Liofilizuotų (džiovintų šaltyje) braškių milteliai, 100 g

11.69 

Pagaminta: Lietuvoje

Pridėti į patikusias
Pridėti į patikusias
Produkto kodas: RJ Liofilizuoti produktai 0007 Kategorijos: ,

Aprašymas

Braškių liofilizacija – tai procesas, kurio metu braškės užšaldomos itin žemoje temperatūroje. Vėliau, siekiant išgauti miltelius, jos yra itin smulkiai sutrinamos. Iš tokiu būdu užšaldytų vaisių pašalinama beveik 100% vandens, tačiau jų skonis, kvapas, maistinė vertė ar vitaminų kiekis lieka nepakitę. Liofilizuotų braškių milteliai yra ryškios spalvos ir puikiai išsaugo uogų skonines savybes. Naudokite juos įvairiems kokteiliams, kepiniams, desertams, košėms skaninti ar dekoruoti.

Energinė ir maistinė vertė 100g: 234 kcal/1200 kJ, riebalų 3,70 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,29 g, angliavandenių 50,9 g, iš kurių cukrų 56,56 g, baltymų 7,57 g, druskos 0,01 g.

Sudedamosios dalys: šaltyje džiovintos, maltos braškės (kilmės šalis: ES). Laikyti ypač sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 25°C.

Papildoma informacija

Svoris 0.1 kg
Sklandžiam svetainės veikimui, Jūsų naršymo patirties gerinimui naudojame slapukus. Naršydami svetainėje, Jūs sutinkate su mūsų slapukų naudojimu. Plačiau
Gerai
Užsiregistruokite www.riesutaijums.lt el. parduotuvėje
Gaukite geriausius pasiūlymus
Stebėkite savo užsakymus
Užsiregistruoti
Jau registravotės?
Pamiršote slaptažodį?
Pamiršote slaptažodį? Prašome įvesti Jūsų prisijungimo vardą arba el.paštą. Mes Jūms atsiųsime el.laišką su slaptažodžio keitimo nuoroda.
We do not share your personal details with anyone.
1
Krepšelis