Pagaminta: Lietuvoje
- Atsiprašome, šis produktas neparduodamas.
Liofilizuotų (džiovintų šaltyje) braškių milteliai, 100 g
11.69 €
Aprašymas
Braškių liofilizacija – tai procesas, kurio metu braškės užšaldomos itin žemoje temperatūroje. Vėliau, siekiant išgauti miltelius, jos yra itin smulkiai sutrinamos. Iš tokiu būdu užšaldytų vaisių pašalinama beveik 100% vandens, tačiau jų skonis, kvapas, maistinė vertė ar vitaminų kiekis lieka nepakitę. Liofilizuotų braškių milteliai yra ryškios spalvos ir puikiai išsaugo uogų skonines savybes. Naudokite juos įvairiems kokteiliams, kepiniams, desertams, košėms skaninti ar dekoruoti.
Energinė ir maistinė vertė 100g: 234 kcal/1200 kJ, riebalų 3,70 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,29 g, angliavandenių 50,9 g, iš kurių cukrų 56,56 g, baltymų 7,57 g, druskos 0,01 g.
Sudedamosios dalys: šaltyje džiovintos, maltos braškės (kilmės šalis: ES). Laikyti ypač sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 25°C.
Papildoma informacija
Svoris | 0.1 kg |
---|