Teriyaki skonio duonvaisio ruošinys LOTAO, 200 g    

3.69 

Kilmės šalis: Vokietija

Produkto kodas: RJ Ruošiniai 0002 Kategorijos: ,

Aprašymas

Salsvas ir minkštas duonvaisis pasižymi puikia tekstūra ir tinka įvairiausiems patiekalams ruošti. Šiame ruošinyje vaisiaus gabalėliai atrodo tamsūs ir savo išvaizda primena jautieną, o sodraus skonio Teriyaki padažas suteiks dar daugiau šarmo skoniui. Tai kiek egzotiškas visų mėgstamas derinys.

Tinka ne tik veganams ir vegetarams, bet ir tiems, kurie nori apriboti mėsos vartojimą ir gyventi sąmoningiau. Nors prinokę vaisiai pasižymi bananų, ananasų skoniu, tai yra sensacingas atradimas veganų virtuvei. Pluoštinė tekstūra ir neutralus skonis, gerai derinami su prieskoniais, tai daro duonvaisį idealiu veganiškos mėsos pakaitalu. Vaisiuose gausu kalio, vitaminų C ir A, magnio, ląstelienos ir antioksidantų. Tai daro jį ypač maistingą.

Energinė ir maistinė vertė 100 g: 77 kcal/321 kJ, riebalų 2,0 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,9 g, angliavandenių 9,5 g, iš kurių cukrų 6,4 g, baltymų 2,1 g, druskos 1,32 g.

Sudedamosios dalys: duonvaisio minkštimas (60%), vanduo, sojos padažas (vanduo, sojos pupelės, jūros druska, kvietiniai miltai) (10%), cukrus, kokosų aliejus, apelsinų sulčių koncentratas, kukurūzų krakmolas, kokosas žiedų cukrus, sezamo aliejus, dvigubai koncentruota pomidorų pasta, sezamo sėklos, imbieras, svogūnas, česnakai, kardamonas. Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 25°C

Paruošimas: 

5 minutes pašildykite pakuotę šiltame vandenyje arba 5 minutes kaitinkite turinį keptuvėje ant vidutinės ugnies. Patiekite su Lotao ryžiais, kuskusu ar salotomis.

Papildoma informacija

Svoris 0.2 kg
Užsiregistruokite www.riesutaijums.lt el. parduotuvėje
Gaukite geriausius pasiūlymus
Stebėkite savo užsakymus
Užsiregistruoti
Jau registravotės?
Pamiršote slaptažodį?
Pamiršote slaptažodį? Prašome įvesti Jūsų prisijungimo vardą arba el.paštą. Mes Jūms atsiųsime el.laišką su slaptažodžio keitimo nuoroda.
We do not share your personal details with anyone.
0