Kilmės šalis: Ispanija
„TREVIJANO“ rudųjų ryžių su žaliaisiais šparagais ruošinys, 250 g
3.99 €
Aprašymas
Daugiaryžis – tradicinis patiekalas, mėgstamas visoje Italijoje. Yra daugybė jo receptų, tad jei nebijote nuklysti nuo klasikos, būtinai išmėginkite šią variaciją. Gardūs rudieji ryžiai yra sveikas ir skanus pasirinkimas, kuris puikiai dera su žaliaisiais šparagais ir prieskoninėmis daržovėmis. Puikus pasirinkimas vegetarams!
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 1312 kJ / 311 kcal, riebalai 0,4 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,2 g, angliavandeniai 60,0 g, iš kurių cukrų 12,0 g, baltymai 6,7 g, druska 0,27 g.
Sudedamosios dalys: rudieji ryžiai 78,4%, cukinija, raudonasis svogūnas, morka, laukiniai šparagai 1,5%, česnakai, Kombu jūros dumbliai. Sudėtyje gali būti salierų, garstyčių, sezamo sėklų, lazdyno riešutų, vėžiagyvių, moliuskų ir žuvies pėdsakų. Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 25°C.
Paruošimas:
Supilkite ryžius ir daržoves į keptuvę su 4 arba 5 arbatiniais šaukštais alyvuogių aliejaus ir įdėkite mėgstamų prieskonių pagal skonį. Įpilkite šlakelį baltojo vyno ir leiskite išvirti. Pamažu pilkite karšto vandens (apie 750 ml) ir nuolat maišykite apie 20-25 minutes. Šie ryžiai turėtų tapti kremine mase. Nuimkite indą nuo karščio, įdėkite sviesto (apie 25 g), taip pat įdėkite tarkuoto parmezano sūrio (4 arba 5 arbatinius šaukštelius).
Pasiūlymai: dalį vandens galite pakeisti grietinėle. Prieš patiekiant pabarstykite petražolėmis.
3-4 porcijos
Papildoma informacija
Svoris | 0.25 kg |
---|