Vaisių ir daržovių traškučiai

Daržovių traškučiai – naujiena sveikų užkandžių pasirinkime. Naujos technologijos leidžia vis efektyviau paruošti vaisius bei daržoves, pilnai išsaugant jų skonį bei maistines savybes. Kviečiame atrasti daržovių traškučius, kurie paruošti verdant vakuume žemoje temperatūroje. Kepimas vakuume, dar vadiname prancūzišku SousVide terminu, pasižymi tuo, kad vakumuoti produktai apdorojami žema temperatūra. Tokiu būdu maisto produktai neturi jokio sąlyčio nei su vandeniu, nei su oru, todėl išsaugoma jų spalva ir skonis. Na, o gaminimas žemoje temperatūroje, užtikrina, kad neprarandami vitaminai ir kitos maistingos medžiagos. Verdant vakuume žemoje temperatūroje paruošti vaisių bei daržovių traškučiai yra puikaus skonio ir sveikas užkandis. Naują skonį atrasite paragavę tokiu pat būdu paruoštų Shiitake grybų traškučių. Šie užkandžiai nustebins išraiškingu skoniu, nors juos ruošiant nenaudojami jokie skonio stiprikliai, dažikliai ar kitos cheminės medžiagos. „Riešutai Jums“ kviečia atrasti naujus skonius ir išbandyti daržovių bei vaisių traškučius, o taip pat Shiitake grybų traškučius.