Kilmės šalis: ES
Virtinukai „D’Angelo“ su baravykais, 250 g
3.49 €
Aprašymas
Gardūs virtinukai su aromatingų baravykų įdaru nepalieka abejingų – jų taip ir norisi paragauti. Klasikinis italų virtuvės receptas žavi savo paprastumu, kuriam neįmanoma atsispirti. Tai puiki idėja pietums ar vakarienei. Maži virtinukai slepia išraiškingą miško grybų skonį. Skanaukite su mėgstamu sūriu ar grietinėlės padažu!
Energinė ir maistinė vertė 100g: 292 kcal/1232 kJ, riebalų 4,3 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,8 g, angliavandenių 53,0 g,iš kurių cukrų 1,9 g baltymų 8,6 g, druskos 0,91 g.v
Sudedamosios dalys: tešla (kietųjų kviečių manų kruopos, vanduo), įdaras 26% (džiūvėsėliai (kvietiniai miltai, mielės), baravykai 30%, bulvių dribsniai, svogūnai, saulėgrąžų aliejus, česnakai, jūros druska, emulsiklis: (lecitinai (iš sojų), pipirai). Sudėtyje gali būti salierų ir pieno pėdsakų. Laikyti sausoje vietoje, saugoti nuo karščio. Atidarius laikyti vėsioje vietoje ir kuo greičiau sunaudoti. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 22°C.
Paruošimas: dėti virtinukus į 2,5 litro pasūdytą verdantį vandenį ir virti apie 12-15 minučių.
Papildoma informacija
Svoris | 0.25 kg |
---|