Kilmės šalis: ES
Virtinukai „D’Angelo“ su rikotos sūriu, 250 g
3.49 €
Aprašymas
Rikotos sūriu įdaryti virtinukai – vienas populiariausių klasikinės italų virtuvės receptų. Mažuose virtinukuose telpa užburiantis sūrio skonis. Mėgaukitės originaliu itališku patiekalu be didelių pastangų – šiuos virtinukus galite kepti, virti, naudoti užkepėlėms ar kitiems patiekalams.
Energinė ir maistinė vertė 100g: 309 kcal/1304 kJ, riebalų 6,3 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 3,3 g, angliavandenių 50,0 g,iš kurių cukrų 3,0 g baltymų 11,0 g, druskos 0,74 g.
Sudedamosios dalys: tešla (kietųjų kviečių manų kruopos, vanduo), įdaras 26% (išrūgų sūris Ricotta 25%, kalnų sūris, džiūvėsėliai (kvietiniai miltai, mielės), bulvių dribsniai, pieno milteliai, saulėgrąžų aliejus, prieskoniai įvairiomis dalimis: (česnakai, bazilikas, pipirai), jūros druska, emulsiklis: (lecitinai (iš sojos)). Gali būti salierų pėdsakų. Laikyti sausoje vietoje, saugoti nuo karščio. Atidarius laikyti vėsioje vietoje ir kuo greičiau sunaudoti. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 22°C.
Paruošimas: dėti virtinukus į 2,5 litro pasūdytą verdantį vandenį ir virti apie 12-15 minučių.
Papildoma informacija
Svoris | 0.25 kg |
---|