Liofilizuotų (džiovintų šaltyje) burokėlių milteliai, 100 g

3.59 

Pagaminta: Lietuvoje

Pridėti į patikusias
Pridėti į patikusias
Produkto kodas: RJ Liofilizuoti produktai 0011 Kategorijos: ,

Aprašymas

Burokėlių liofilizacija – tai procesas, kurio metu burokėliai užšaldomi itin žemoje temperatūroje. Vėliau, siekiant išgauti miltelius, jie smulkiai sutrinami. Liofilizuojant, iš užšaldytų daržovių pašalinama beveik 100% vandens, tačiau jų skonis, kvapas, maistinė vertė ar vitaminų kiekis lieka nepakitę. Liofilizuotų burokėlių milteliai puikiai tiks įvairiems patiekalams gardinti: sriuboms, troškiniams, salotoms, kepiniams, žaliesiems kokteiliams ir sultims.

Energinė ir maistinė vertė 100g: 318 kcal/1338 kJ, riebalų 0,5 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,2 g, angliavandenių 58,0 g, iš kurių cukrų 56,0 g, baltymų 9,5 g, druskos 0 g.

Sudedamosios dalys: šaltyje džiovinti, malti burokėliai (kilmės šalis: ES). Laikyti ypač sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 25°C.

Papildoma informacija

Svoris0.1 kg
Užsiregistruokite www.riesutaijums.lt el. parduotuvėje
Gaukite geriausius pasiūlymus
Stebėkite savo užsakymus
Užsiregistruoti
Jau registravotės?
Pamiršote slaptažodį?
Pamiršote slaptažodį? Prašome įvesti Jūsų prisijungimo vardą arba el.paštą. Mes Jūms atsiųsime el.laišką su slaptažodžio keitimo nuoroda.
We do not share your personal details with anyone.
Sklandžiam svetainės veikimui, Jūsų naršymo patirties gerinimui naudojame slapukus. Naršydami svetainėje, Jūs sutinkate su mūsų slapukų naudojimu. Plačiau
Gerai
0
Krepšelis