Sirupas

Sirupas – skystas, vandenyje tirpus produktas. Dažnai vos išgirdus šį žodį pagalvojame apie saldumą ir tai tikrai nėra klaida. Daugelis sirupų yra saldūs, saldinami cukrumi ar kitais saldikliais. Gamtoje saldumas nėra svetimas skonis, todėl jei ieškote alternatyvos cukrui ar dirbtiniams saldikliams, natūralus agavų sirupas yra puikus pasirinkimas. Šis produktas gaminamas iš natūraliai saldžių agavų lapų šerdžių ir nors papildomai nėra saldinamas, savo saldumu lenkia net medų. Agavų sirupas yra natūralus augalinis saldiklis be glitimo, todėl tinka visiems. Neutralus skonis puikiai dera įvairiuose patiekaluose, o taip pat sirupą galima naudoti ir desertams saldinti. Visiškai natūralus produktas pasižymi neklampia tekstūra ir lengvai tirpsta, todėl jį paprasta naudoti. Agavų sirupas taps nepamainomu saldžių patiekalų, tokių kaip blynai, košės ir ledai pagardu, gaivaus salsvo salotų padažo ingredientu ir alternatyva medui bei cukrui, kai norite pasaldinti karštuosius gėrimus.