Kitos sėklos

Sėklos nuo seno buvo svarbi žmonių mitybos raciono dalis. Jose itin gausu naudingų medžiagų: mineralų, vitaminų, organizmui reikalingų rūgščių. Sėklos kulinarijoje ir konditerijoje šiandien naudojamos gana plačiai, receptų su jomis galima rasti kiekvienoje pasaulio virtuvėje. Tačiau svarbiausia yra prisiminti tai, kad sėklos ne tik suteikia unikalų prieskonį, bet ir pagerina kiekvieno patiekalo maistines savybes. Be to, sėklos yra puiki alternatyva riešutams, tad jas galima skanauti kaip užkandį. Šioje kategorijoje pateikiamos įvairių rūšių sėklos, kurių turėtų būti kiekvienoje virtuvės spintelėje, o kad pasirūpinti šiomis atsargomis būtų lengviau, sėklos internetu yra parduodamos „Riešutai Jums“ elektroninėje parduotuvėje. Išsirinkite ir pristatysime gardžias bei maistingas valgomąsias sėklas tiesiai į namus.