Užtepėlės ir džemai yra gaminami iš įvairių vaisių, uogų ir daržovių. Tai naudojimui paruoštas produktas, kuris ilgam išsaugo šviežių augalinių ingredientų skonines ir maistines savybes. Užtepėlėms ruošti dažniau naudojamos daržovės, kurios yra skaninamos įvairiais prieskoniais, suteikiančiais pikantiškumo. Džemai pasižymi tiršta tekstūra ir yra gaminami iš vaisių bei uogų, saldinami cukrumi. Didelis vaisių ir daržovių kiekis šių produktų sudėtyje užtikrina natūralų skonį. Tiek užtepėlės, tiek džemai tinka įvairiems patiekalams ir užkandžiams ruošti. Vienas populiariausių panaudojimo būdų yra šiuos produktus patiekti kaip padažą ar pagardą blynams, košei. Užtepėlės ir džemai taip pat puikiai tinka įvairiems saldiems ir pikantiškiems kepiniams, iš jų gaminami įdarai, kremai pertepimui, ryškiaspalviai džemai ir užtepėlės naudojami vietoje glajaus. Užtepėlės puikiai tinka įvairiems pikantiškiems užkandžiams ruošti, o džemas kiekvieną patiekalą akimirksniu pavers gardžiu saldumynu. Atraskite įvairų spalvomis ir skoniais žaižaruojantį užtepėlių ir džemų pasirinkimą.