Pagaminta: Lietuvoje
Migdolai šokolade „Migdolo tvirtovė“, 1 kg
16.99 €
Aprašymas
Atraskite gardžiausius migdolų skonio derinius su jogurtiniu, pienišku, juoduoju ir sūrios karamelės skonio šokoladu. Tai rafinuoto skonio desertas, kuris sužavės visus riešutų gerbėjus. Gardus skirtingų rūšių šokolado apvalkalas maloniai tirpsta burnoje ir puikiai dera su švelniu migdolo riešutų skoniu.
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 557 kcal/ 2322 kJ, riebalų 35,95 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 14,73 g, angliavandenių 49,37 g, iš kurių cukrų 45,78 g, baltymų 9,01 g, druskos 0,17 g.
Sudedamosios dalys: migdolai jogurtiniame šokolade 25% (baltas šokoladas (73%) (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, pieno cukrus, nugriebto pieno milteliai, emulsiklis (sojų lecitinas), kvapioji medžiaga (jogurto), natūrali vanilės kvapioji medžiaga), migdolų riešutai, glazūravimo medžiaga (gumiarabikas (E414), migdolai pieniškame šokolade 25% (pieninis šokoladas (44 %) (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), migdolo riešutai (41 %), cukrus, mažesnio riebumo kakavos milteliai, gliukozės sirupas, modifikuotas krakmolas, augaliniai riebalai (palmių, kokosų), glajinė medžiaga šelakas. Pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau 30 %), migdolai sūriame karameliniame šokolade 25% (baltasis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, išrūgų milteliai (iš pieno), pieno cukrus, nugriebto pieno milteliai, emulsiklis: sojos lecitinas, natūralus vanilės skonio stiptiklis, jogurto milteliai, migdolai, karamelės skonio šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nugriebto pieno milteliai, kakavos masė, prieskoniai, karamelės skonio stipriklis, emulsiklis: sojos lecitinas, natūralus vanilės skonio stipriklis, augalinis aliejus (saulėgrąžų), jūros druska, glazūravimo medžiagos: (E414), (E904), migdolai juodajame šokolade 25% (juodas šokoladas 72% (cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, emulsiklis: E322 (iš sojos), natūralus vanilės skonis) migdolų riešutai 27%, glazūravimo priemonė (-ės): E414). Sudėtyje yra migdolo riešutų, pieno ir sojos. Gali būti žemės, anakardžio ir lazdyno riešutų pėdsakų. Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 15°C iki 18°C.
Papildoma informacija
Svoris | 1 kg |
---|