Pagaminta: Lietuvoje
Rinkinys medinėje dėžutėje „Dežavu“
76.99 €
Aprašymas
Šis Italijos kulinarijos kultūra persismelkęs rinkinys dovanoja nepaprastą skonių patirtį. Tai tarsi kelionė saulėtais Italijos keliukais, sustojant pasigrožėti peizažu ir paragauti vis kito gardėsio. Tradicinis citrinų likeris puikiai nuteikia valgymui, o makaronai ir sūriai bei kiti gardėsiai verti aistringų ovacijų. Atraskite švelnius ir subtilius italų virtuvės skonius, kurie visiems buvusiems šioje šalyje suteiks tą malonų dežavu jausmą.
Rinkinio sudedamosios dalys:
Likeris „LIMONCELLO RIVIERA“, 25% 0,5 l.
„PASTIFICIO TEMPORIN“ makaronai kaspinėliai „Fantazija“, 250 g
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 1516 kJ / 358 kcal, riebalai 1,9 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,6 g, angliavandeniai 70,0 g, iš kurių cukrų 3,9 g, baltymai 13,0 g, druska 0,08 g.
Sudedamosios dalys: kietųjų kviečių manų kruopos, dehidratuoti augalai kintamomis proporcijomis 1,3% (špinatai, burokėliai, ciberžolė), kalmarų rašalas 0,3%, natūrali kvapioji medžiaga. Sudėtyje yra glitimo ir moliuskų. Gali būti kiaušinių, salierų, sojos, sezamų ir garstyčių pėdsakų. Gaminimas: dėti į pasūdytą verdantį vandenį ir virti 7-8 minutes.
„CARSODO“ vytinta dešra „Fuet Extra“, 170 g.
Energinė ir maistinė vertė 100g: 444 kcal/1858 kJ, riebalų 37,0 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 14,0 g, angliavandenių 4,2 g, iš kurių cukrų 4,2 g, baltymų 24,0 g, druskos 3,9 g.
Sudedamosios dalys: kiauliena ir riebalai, laktozė, kiaulienos baltymai, druska, gliukozės sirupas, dekstrozė, prieskoniai, stabilizatoriai: (E451, E450), burokėlių ekstraktas, antioksidantas: (E301), konservantai: (E250, E252), dažiklis: (E120). Valgomas apvalkalas. Gali būti sojos ir pieno pėdsakų. Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Vartojimas: vartoti 15ºC -20ºC temperatūroje, prieš vartojimą išimti iš pakuotės ir palaikyti 15 min.
„LA CHINATA“ Alioli padažas, 130 g.
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 647 kcal/2661 kJ, riebalų 69,4 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 11,4 g, angliavandenių 3,9 g, iš kurių cukrų 3,9 g, baltymų 1,4 g, druskos 0,7 g.
Sudedamosios dalys: pirmo spaudimo alyvuogių aliejus (49,6%), alyvuogių aliejus (jo sudėtyje yra tik rafinuotas alyvuogių aliejus ir pirmo spaudimo alyvuogių aliejus), česnakai, vanduo, citrinų sultys, druska. Laikyti kambario temperatūroje, vėsioje, sausoje vietoje, atokiau nuo šviesos ir šilumos.
„LA CHINATA“ pesto padažas, 180 g.
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 640 kcal/2681 kJ, riebalų 64,5 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 9,5 g, angliavandenių 12,0 g, iš kurių cukrų 2,5 g, baltymų 3,7 g, druskos 2,67 g.
Sudedamosios dalys: Genovo bazilikas, pirmo spaudimo alyvuogių aliejus (30%), anakardžių riešutai, sūris (sūrio milteliai, nugriebto pieno milteliai, druska), „Grana Padano“ sūris (pienas, druska, pieno fermentas, konservantas (lizocimas (kiaušinis)), pieno milteliai, kedro riešutai, česnakai, druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: (citrinos rūgštis). Sudėtyje yra anakardžių riešutų, pieno ir kiaušinių. Laikyti kambario temperatūroje, vėsioje, sausoje vietoje, atokiau nuo šviesos ir šilumos. Atidarius laikyti šaldytuve padengtą pirmo spaudimo alyvuogių aliejumi ir suvartoti per 10 dienų.
„LA LEYENDA“ avių pieno sūris su gėlėmis, 390 g.
Energinė ir maistinė vertė 100g: 449 kcal/1860 kJ, riebalų 39,0 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 27,0 g, angliavandenių 1,5 g, iš kurių cukrų 0,5 g, baltymų 23,0 g, druskos 2,0 g.
Sudedamosios dalys: pasterizuotas avies pienas, druska, stabilizatorius: (kalcio chloridas), šliužo fermentas, pieno fermentai, konservantas: (lizocimas (gautas iš kiaušinio)), žievė: margarinas, gėlių mišinys 2,5% (rožės, medetkos, rugiagėlės, oranžinės medetkos, levandos, apelsinų žiedai, jazminai), augalų eteriniai aliejai. Sudėtyje yra pieno ir kiaušinių. Laikymo temperatūra: nuo 2ºC-8ºC. Vartojimas: vartoti 15ºC -20ºC temperatūroje, prieš vartojimą išimti iš pakuotės ir palaikyti 15 min.
„LA CHINATA“ mėlynojo sūrio su trumais užtepėlė, 120 g.
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 184 kcal/ 763 kJ, riebalų 16,3 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 3,5 g, angliavandenių 2,1 g, iš kurių cukrų 1,4 g, baltymų 7,7 g, druskos 1,23 g.
Sudedamosios dalys: mėlynasis sūris (24%) (karvės pienas, pieno fermentas, augalinės kilmės fermentas, Penicillium roqueforti grybelis), puskiečio sūrio mišinys (20%) (pienas (karvės, avies, ožkos), druska, augalinės kilmės fermentas), sviestas, karvės pienas, pirmo spaudimo alyvuogių aliejus (1%), grybai (1%), druska, juodasis trumas (0,2%), emulsikliai: (E450, E452, E339, E401, E410), antioksidantas: (E330) ), konservantas: (E202), natūralus tirštiklis: (E415), kvapiosios medžiagos. Sudėtyje yra pieno. Gali būti glitimopėdsakų. Laikyti kambario temperatūroje, vėsioje, sausoje vietoje, atokiau nuo šviesos ir šilumos. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 5 dienas.
Papildoma informacija
Kiekis | 1 vnt |
---|