„TREVIJANO“ Grybų rizoto ruošinys, 280 g

3.99 

Kilmės šalis: Ispanija

Pridėti į patikusias
Pridėti į patikusias
Produkto kodas: RJ Kruopos 0035 Kategorijos: , ,

Aprašymas

Grybų daugiaryžis – klasikinis patiekalas italų virtuvėje. Aromatingi baravykai atskleidžia visas savo skonio galias ir dominuoja šiame patiekale. Spalvingas, gardus ir lengvai paruošiamas ryžių patiekalas patiks visiems grybų mėgėjams, o taip pat šį ruošinį galite panaudoti įsimintinam garnyrui paruošti.

Energinė ir maistinė vertė 100g: 343 kcal/1452 kJ, riebalų 1,1 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,4 g, angliavandenių 73,0 g, iš kurių cukrų 3,9 g, baltymų 7,6 g, druskos 0,11 g.

Sudedamosios dalys: ryžiai, baravykai 4,19%, svogūnai, morkos, cukinija. Gali būti salierų, garstyčių, sulfitų, sezamo sėklų ir lazdyno riešutų pėdsakų. Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 25°C.

Paruošimas:

Supilkite ryžius ir daržoves į keptuvę su 4 arba 5 arbatiniais šaukštais alyvuogių aliejaus ir įdėkite mėgstamų prieskonių pagal skonį. Įpilkite šlakelį baltojo vyno ir leiskite išvirti. Pamažu pilkite karšto vandens (apie 750 ml) ir nuolat maišykite apie 20-25 minutes. Šie ryžiai turėtų tapti kremine mase. Nuimkite indą nuo karščio, įdėkite sviesto (apie 25 g), taip pat įdėkite tarkuoto parmezano sūrio (4 arba 5 arbatinius šaukštelius).

Pasiūlymai: dalį vandens galite pakeisti grietinėle. Prieš patiekiant pabarstykite petražolėmis.

3-4 porcijos

Papildoma informacija

Svoris 0.28 kg
Sklandžiam svetainės veikimui, Jūsų naršymo patirties gerinimui naudojame slapukus. Naršydami svetainėje, Jūs sutinkate su mūsų slapukų naudojimu. Plačiau
Gerai
Užsiregistruokite www.riesutaijums.lt el. parduotuvėje
Gaukite geriausius pasiūlymus
Stebėkite savo užsakymus
Užsiregistruoti
Jau registravotės?
Pamiršote slaptažodį?
Pamiršote slaptažodį? Prašome įvesti Jūsų prisijungimo vardą arba el.paštą. Mes Jūms atsiųsime el.laišką su slaptažodžio keitimo nuoroda.
We do not share your personal details with anyone.
1
Krepšelis