Kilmės šalis: ES
Liofilizuotų (džiovintų šaltyje) burokėlių milteliai 100 g
2.99 €
Aprašymas
Burokėlių liofilizacija – tai procesas, kurio metu burokėliai užšaldomi itin žemoje temperatūroje. Vėliau, siekiant išgauti miltelius, jie smulkiai sutrinami. Liofilizuojant, iš užšaldytų daržovių pašalinama beveik 100% vandens, tačiau jų skonis, kvapas, maistinė vertė ar vitaminų kiekis lieka nepakitę. Todėl šie burokėlių milteliai pagardins ir suteiks sveikatą stiprinančių savybių kiekvienam patiekalui: sriuboms, troškiniams, salotoms, kepiniams, žaliesiems kokteiliams ir sultims.
Energinė ir maistinė vertė 100g: 337 kcal/1419 kJ, riebalų 1,41 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,22 g, angliavandenių 56,1 g, iš kurių cukrų 56,1 g, baltymų 13,36 g, druskos 1,62 g.
Sudedamosios dalys: šaltyje džiovinti, malti burokėliai. Laikyti ypač sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 25°C.
Papildoma informacija
Svoris | 0.1 kg |
---|