„TREVIJANO“ Toskanos rizoto ruošinys, 280 g

3.99 

Kilmės šalis: Ispanija

Pridėti į patikusias
Pridėti į patikusias
Produkto kodas: RJ Kruopos 0074 Kategorijos: , ,

Aprašymas

Italijos skoniai į jūsų virtuvę gali atkeliauti daug paprasčiau, nei manote. Išmėginkite šį tradicinės italų virtuvės žavesį atskleidžiantį Toskanos daugiaryžį, kuriame persipina populiariausi regiono ingredientų skoniai. Su šiuo ruošiniu paruošite daugiaryžį būtent taip, kaip jį mėgsta ruošti tikri italai.

Energinė ir maistinė vertė 100 g: 1541 kJ / 364 kcal, riebalai 4,5 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,6 g, angliavandeniai 71,0 g, iš kurių cukrų 3,0 g, baltymai 8,1 g, druska 0,06 g.

Sudedamosios dalys: ryžiai, lazdyno riešutai, raudonasis svogūnas, vyšniniai pomidorai, česnakas, pomidorai, bazilikas, laiškinis česnakas, juodieji pipirai. Sudėtyje yra lazdyno riešutų. Gali būti salierų, garstyčių, sulfitų, sezamo sėklų ir kitų riešutų pėdsakų. Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 25°C.

Paruošimas:

Puode įkaitinkite 2 šaukštus aliejaus ir supilkite maišelio turinį. Kepkite maišydami 1 min. Įberkite 7 g druskos (arba pagal skonį). Taip pat galite įpilti 50 ml baltojo vyno ir leisti jam išgaruoti. Palaipsniui įpilkite 750 ml karšto vandens ir virkite ant vidutinės ugnies iki vientisos masės. Nukelkite nuo ugnies ir jei norite paskaninkite parmezano sūriu.

3 porcijos

Papildoma informacija

Svoris 0.28 kg
Sklandžiam svetainės veikimui, Jūsų naršymo patirties gerinimui naudojame slapukus. Naršydami svetainėje, Jūs sutinkate su mūsų slapukų naudojimu. Plačiau
Gerai
Užsiregistruokite www.riesutaijums.lt el. parduotuvėje
Gaukite geriausius pasiūlymus
Stebėkite savo užsakymus
Užsiregistruoti
Jau registravotės?
Pamiršote slaptažodį?
Pamiršote slaptažodį? Prašome įvesti Jūsų prisijungimo vardą arba el.paštą. Mes Jūms atsiųsime el.laišką su slaptažodžio keitimo nuoroda.
We do not share your personal details with anyone.
1
Krepšelis