Kilmės šalis: Bolivija, Peru
Bolivinė balanda balta (Kynva), 1 kg
6.99 €
Aprašymas
Šios sėklos – tikras baltymų, geležies bei naudingųjų skaidulų šaltinis. Dažnos vegetariškoje bei veganiškoje mityboje, bolivinės balandos sėklos Jūsų įprastus patiekalus ar žaliuosius kokteilius praturtins gausybe vertingų vitaminų bei mineralinių medžiagų. Verta įtraukti į savo racioną!
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 356 kcal/1490 kJ, riebalų 7,1 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1 g, angliavandenių 64 g, iš kurių cukrų 3,5 g, baltymų 13,7 g, druskos 0 g.
Sudedamosios dalys: bolivinės balandos sėklos.
Gaminimas: suberkite nuplautas kruopas į puodą ir užpilkite jas dvigubu kiekiu vandens (1 puodelis kruopų = 2 puodeliai vandens). Virkite atviru dangčiu kol kruopos sugers visą vandenį (laikas priklauso nuo kiekio). Kai tik puode nebelieka vandens, išjunkite ugnį ir palikite kruopas uždengtu dangčiu 5 minutėms. Atidenkite dangtį, įberkite truputį druskos pagal skonį (jei nenaudojate kito paruošimo būdo) ir išmaišykite.
Laikyti švariose, gerai vėdinamose patalpose. Laikymo temperatūra: nuo 15°C iki 25°C.
Papildoma informacija
Svoris | 1 kg |
---|