„PASTIFICIO TEMPORIN“ taljeteliai, 250 g

2.49 

Kilmės šalis: Italija

Pridėti į patikusias
Pridėti į patikusias
Produkto kodas: RJ Makaronai 0040 Kategorijos: ,

Aprašymas

Tradicinės formos taljeteliai yra vieni populiariausių pasaulyje. Dėl savo formos jie puikiai tinka patiekti su padažais, tad juos naudodami galite meistriškai atkartoti tradicinius italų virtuvės receptus, įskaitant ne tik skonį, bet ir tekstūrą. Išbandykite ir pamėgsite – ne viskas, kas skanu turi būti paruošiama sudėtingai, o su taljeteliais patiekalų gamyba problemų tikrai nekils!

Energinė ir maistinė vertė 100 g: 1562 kJ / 369 kcal, riebalai 3,6 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,9 g, angliavandeniai 71,0 g, iš kurių cukrų 2,0 g, baltymai 15,0 g, druska 0,14 g.

Sudedamosios dalys: kietųjų kviečių manų kruopos, kiaušiniai 20%. Pastaba: naudojamas visas kiaušinis, homogenizuotas, pasterizuotas ir atšaldytas. Sudėtyje yra glitimo ir kiaušinių. Gali būti riešutų, vėžiagyvių, žuvies, moliuskų, pieno, sojos, salierų ir garstyčių pėdsakų. Gaminimas: dėti į pasūdytą verdantį vandenį ir virti 6 minutes. Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

Papildoma informacija

Svoris0.250 kg
Užsiregistruokite www.riesutaijums.lt el. parduotuvėje
Gaukite geriausius pasiūlymus
Stebėkite savo užsakymus
Užsiregistruoti
Jau registravotės?
Pamiršote slaptažodį?
Pamiršote slaptažodį? Prašome įvesti Jūsų prisijungimo vardą arba el.paštą. Mes Jūms atsiųsime el.laišką su slaptažodžio keitimo nuoroda.
We do not share your personal details with anyone.
Sklandžiam svetainės veikimui, Jūsų naršymo patirties gerinimui naudojame slapukus. Naršydami svetainėje, Jūs sutinkate su mūsų slapukų naudojimu. Plačiau
Gerai
0
Krepšelis