Kilmės šalis: Ispanija
„TREVIJANO“ Bolivinės balandos sriubos ruošinys, 200 g
3.99 €
Aprašymas
Bolivinių balandų ir raudonųjų lęšių sriuboje nestinga ir gražių spalvų, ir skonių įvairovės. Dominuojantį švelnų bolivinės balandos skonį pabrėžia ir sustiprina prieskoninės daržovės. Nėra nieko geriau už karštą sočią sriubą, kurią su šiuo ruošiniu paruošti bus itin paprasta.
Energinė ir maistinė vertė 100g: 334 kcal/1409 kJ, riebalų 3,4 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,8 g, angliavandenių 53,0 g, iš kurių cukrų 7,7 g, baltymų 15,0 g, druskos 0,10 g.
Sudedamosios dalys: bolivinė balanda 34%, raudonieji lęšiai, bulvės, svogūnas, pomidorai, raudonoji paprika, porai. Gali būti glitimo, salierų, garstyčių, , sulfitų, sezamo sėklų ir lazdyno riešutų pėdsakų. Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 25°C.
Paruošimas:
Suplakite pakuotę, kad gautumėte vientisą mišinį. Į puodą supilkite 375 ml vandens su druska ir aliejumi dėkite 2,5 šaukšto ( apie 25 g) bolivinės balandos sriubos ruošinio. Laukite kol užvirs, laikykite uždengę dangčiu 25 minutes. Įdėkite druskos ir mėgstamų prieskonių pagal skonį, patiekite. Jei ketinate virti visą pakuotės turinį (8 porcijas), naudokite 3 litrus vandens.
8 porcijos
Papildoma informacija
Svoris | 0.2 kg |
---|