Druska ir cukrus
Druska ir cukrus yra produktai, kuriuos rasite kiekvienoje virtuvėje. Dietologai rekomenduoja tiek cukrų tiek druską vartoti saikingai. Todėl pravartu paieškoti maistingesnių ir sveikesnių šių produktų rūšių. Įprastą druską galite pakeisti išskirtine Himalajų druska. Labiausiai pastebimas Himalajų druskos išskirtinumas – švelni rožinė spalva. Himalajų kalnuose rankiniu būdu kasama druska turi ir daugiau pranašumų – ši druska yra švari ir natūrali, nes glūdi kalnuose, o ją išgaunant nenaudojami jokie chemikalai. Gardindami maistą Himalajų druska, gausite daug naudingų mineralų. Įprastam baltam cukrui, sveikesnė alternatyva yra natūralus nerafinuotas rudas cukranendrių cukrus. Kuo cukranendrių cukrus tamsesnės spalvos, tuo mažiau jis išvalytas, tad tokiame cukruje daugiau melasos, mineralų ir vitaminų. Be to, rudasis cukrus pasižymi subtiliu prieskoniu, kuris suteiks malonaus skonio jūsų kepiniams. „Riešutai Jums“ siūlo išmėginti naujus produktus. Čia rasite Himalajų druskos bei rudojo cukraus už išties gerą kainą.