Kilmės šalis: Lietuva
Džiovintos voveraitės, 200 g
23.99 €
Aprašymas
Švelnaus skonio džiovintos voveraitės yra puikus prieskonis įvairiems patiekalams. Šiuos grybus mėgsta ir maži, ir dideli, o savo sodria geltona spalva jie praturtins kiekvieno kulinarinio šedevro išvaizdą. Voveraites naudokite troškiniams, sriuboms, padažams, kepiniams ir kitiems patiekalams gardinti. Džiovintus grybus galite naudoti tiek kaip pagrindinę sudedamąją dalį, tiek kaip prieskonį.
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 972 kJ / 273 kcal, riebalai 5,2 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,25 g, angliavandeniai 2,1 g, iš kurių cukrų 1,7 g, baltymai 16,3 g, druska 0,0 g.
Sudedamosios dalys: voveraitės. Prieš ruošiant patiekalą, grybus reikia pamirkyti 2-3 val. vandenyje arba piene. Išmirkyti baravykai vartojami kaip švieži. Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 20°C.
Papildoma informacija
Svoris | 0.2 kg |
---|