Kilmės šalis: Ispanija
„LA CHINATA“ raudonasis pesto padažas, 180 g
3.79 €
Aprašymas
Sodraus atspalvio ir turtingos tekstūros raudonasis pesto padažas puikiai sujungia pomidorų, alyvuogių, sūrio ir baziliko skonius. Tai klasikinės italų virtuvės akcentas jūsų vaišių stalui. Naudokite padažą kaip užtepėlę, užkandžiams ruošti arba pagardą įvairiems patiekalams.
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 394 kcal/1625 kJ, riebalų 38,94 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 6,5 g, angliavandenių 5,7 g, iš kurių cukrų 5,6 g, baltymų 4,9 g, druskos 1,6 g.
Sudedamosios dalys: pusiau koncentruota pomidorų pasta (38,2%), pirmo spaudimo alyvuogių aliejus (30,7%), anakardžių riešutai, džiovinti pomidorai (7%), sūris (5,8%) (karvės pienas, avies pienas, druska, pieno fermentas), sūris „Grana Padano“ (5,6%) (karvės pienas, druska, pieno fermentas, konservantas (lizocimas (kiaušinis)), bazilikas (3,8%), druska, kedro riešutai (1%), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (citrinos rūgštis), česnakai (0,2%), emulsiklis: (sojos lecitinas), aitriosios paprikos. Sudėtyje yra anakardžių, kedro riešutų, pieno, kiaušinių ir sojos. Gali būti kitų riešutų pėdsakų. Laikyti kambario temperatūroje, vėsioje, sausoje vietoje, atokiau nuo šviesos ir šilumos. Atidarius laikyti šaldytuve padengtą pirmo spaudimo alyvuogių aliejumi ir suvartoti per 4 dienas.
Papildoma informacija
Svoris | 0.18 kg |
---|