Pagaminta: Lietuvoje
Liofilizuotos (džiovintos šaltyje) avietės, 100 g
12.99 €
Aprašymas
Vykstant liofilizacijai, avietės užšaldomos itin žemoje temperatūroje, iš jų pašalinamas kone visas jose esantis vanduo. Šis procesas nepakeičia nei avietės skonio, kvapo, nei maistinės vertės ar vitaminų kiekio, tad nuo natūralios uogos liofilizuota skiriasi tik tuo, kad yra daug lengvesnė. Tai puikus ingredientas jogurtui, košėms ar kepiniams pagardinti.
Energinė ir maistinė vertė 100g: 310 kcal/1300 kJ, riebalų 2,00 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,1 g, angliavandenių 34,00 g, iš kurių cukrų 34,00 g, baltymų 9,00 g, druskos 0,00 g.
Sudedamosios dalys: šaltyje džiovintos avietės (kilmės šalis: ES). Laikyti ypač sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 25°C.
Papildoma informacija
Svoris | 0.1 kg |
---|