Pagaminta: Lietuvoje
Liofilizuotos (džiovintos šaltyje) gervuogės, 100 g
13.99 €
Aprašymas
Vykstant liofilizacijai, gervuogių uogos užšaldomos itin žemoje temperatūroje, iš jų pašalinamas kone visas jose esantis vanduo. Šis procesas nepakeičia nei gervuogių skonio, kvapo, nei maistinės vertės ar vitaminų kiekio, tad nuo natūralių gervuogių uogų liofilizuotos skiriasi tik tuo, kad yra daug lengvesnės. Tai puikus ingredientas jogurtui, košėms, granolai ar kepiniams pagardinti.
Energinė ir maistinė vertė 100g: 369 kcal/1558 kJ, riebalų 2,06 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,18 g, angliavandenių 75,5 g, iš kurių cukrų 62,25 g, baltymų 4,63 g, druskos 0,016 g.
Sudedamosios dalys: šaltyje džiovintos gervuogės (kilmės šalis: ES). Laikyti ypač sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 25°C.
Papildoma informacija
Svoris | 0.1 kg |
---|