Pagaminta: Lietuvoje
Liofilizuotų (džiovintų šaltyje) burokėlių milteliai, 100 g
3.59 €
Aprašymas
Burokėlių liofilizacija – tai procesas, kurio metu burokėliai užšaldomi itin žemoje temperatūroje. Vėliau, siekiant išgauti miltelius, jie smulkiai sutrinami. Liofilizuojant, iš užšaldytų daržovių pašalinama beveik 100% vandens, tačiau jų skonis, kvapas, maistinė vertė ar vitaminų kiekis lieka nepakitę. Liofilizuotų burokėlių milteliai puikiai tiks įvairiems patiekalams gardinti: sriuboms, troškiniams, salotoms, kepiniams, žaliesiems kokteiliams ir sultims.
Energinė ir maistinė vertė 100g: 318 kcal/1338 kJ, riebalų 0,5 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,2 g, angliavandenių 58,0 g, iš kurių cukrų 56,0 g, baltymų 9,5 g, druskos 0 g.
Sudedamosios dalys: šaltyje džiovinti, malti burokėliai (kilmės šalis: ES). Laikyti ypač sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 25°C.
Papildoma informacija
Svoris | 0.1 kg |
---|