Pagaminta: Lietuvoje
Rinkinys „Klasika“
22.99 €
Aprašymas
Pistacijų bei lazdynų branduoliai, migdolai be luobelės, didieji anakardžiai – tai populiariausi riešutai, kurie laikomi klasika, tad jų tiesiog privalu turėti virtuvės spintelėje. Juk niekada nežinia, kada užgims noras pasimėgauti skaniu užkandžiu, o galbūt leisitės į nuotykių kupinus kulinarinius atradimus – šis riešutų rinkinys ne tik įvairiems desertams pagardinti, bet ir jiems papuošti.
Rikinio sudedamosios dalys:
Pistacijų branduoliai, 200 g.
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 620 kcal/2594 kJ, riebalų 45,4 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 5,5 g, angliavandenių 27,5 g, iš kurių cukrų 7,6 g, baltymų 20,3 g, druskos 0,01 g.
Sudedamosios dalys: pistacijų riešutų branduoliai. Sudėtyje yra riešutų.
Migdolai be luobelės, 200 g.
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 605 kcal/2535 kJ, riebalų 52,5 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 4,0 g, angliavandenių 8,8 g, iš kurių cukrų 4,6 g, baltymų 21,4 g, druskos 0,05 g.
Sudedamosios dalys: migdolai riešutai be luobelės. Sudėtyje yra riešutų.
Anakardžių riešutai dideli, 200 g.
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 577 kcal/2417 kJ, riebalų 43,9 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 7,8 g, angliavandenių 26,9 g, iš kurių cukrų 5,9 g, baltymų 18,2 g, druskos 0,03 g.
Sudedamosios dalys: anakardžiai riešutai W240. Sudėtyje yra riešutų.
Lazdynų riešutai gliaudyti, 170 g.
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 645 kcal/2701 kJ, riebalų 60,8 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 4,5 g, angliavandenių 7,0 g, iš kurių cukrų 4,3 g, baltymų 15,0 g, druskos 0 g.
Sudedamosios dalys: lazdyno riešutai gliaudyti. Sudėtyje yra riešutų.
Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 20°C.
Papildoma informacija
Svoris | 0.77 kg |
---|