Kilmės šalis: Ispanija
„TREVIJANO“ valgomųjų dantenių ir baravykų rizoto ruošinys, 280 g
3.99 €
Aprašymas
Gardus ir aromatingas daugiaryžis su grybais yra tiesiog nepakartojamas tradicinės italų virtuvės šedevras. Jis puikiai tiks ir kaip garnyras, ir kaip pagrindinis patiekalas. O su šiuo ruošiniu tikrą itališką grybų daugiaryžį paruošite itin greitai ir paprastai. Įsileiskite žavingą italų kulinarijos dvasią į savo virtuvę!
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 1487 kJ / 351 kcal, riebalai 1,4 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,3 g, angliavandeniai 73,0 g, iš kurių cukrų 2,4 g, baltymai 8,3 g, druska 0,08 g.
Sudedamosios dalys: ryžiai, raudonasis svogūnas, valgomieji danteniai 2,88%, baravykai 1,44%, moliūgas, česnakas, bazilikas. Sudėtyje gali būti salierų, garstyčių, sulfitų, sezamo sėklų ir riešutų pėdsakų. Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 25°C.
Paruošimas:
Supilkite ryžius ir daržoves į keptuvę su 4 arba 5 arbatiniais šaukštais alyvuogių aliejaus ir įdėkite mėgstamų prieskonių pagal skonį. Įpilkite šlakelį baltojo vyno ir leiskite išvirti. Pamažu pilkite karšto vandens (apie 750 ml) ir nuolat maišykite apie 20-25 minutes. Šie ryžiai turėtų tapti kremine mase. Nuimkite indą nuo karščio, įdėkite sviesto (apie 25 g), taip pat įdėkite tarkuoto parmezano sūrio (4 arba 5 arbatinius šaukštelius).
Pasiūlymai: dalį vandens galite pakeisti grietinėle. Prieš patiekiant pabarstykite petražolėmis.
3-4 porcijos
Papildoma informacija
Svoris | 0.28 kg |
---|