Kilmės šalis: Ispanija
„TREVIJANO“ Viduržemio jūros rizoto ruošinys, 280 g
3.99 €
Aprašymas
Viduržemio jūros daugiaryžis – tai švelnių ir pikantiškų skonių susidūrimo vieta. Skonio kupini pomidorai ir švelni cukinija, juodųjų alyvuogių gabalėliai ir kontrastingai juntamas česnako bei svogūno duetas – rodos, kiekvienas kąsnis yra tikras Viduržemio regiono skonių šėlsmas.
Energinė ir maistinė vertė 100g: 346 kcal/1467kJ, riebalų 2,9 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,2 g, angliavandenių 71,0 g, iš kurių cukrų 2,5 g, baltymų 8,1 g, druskos 0,33 g.
Sudedamosios dalys: ryžiai, pomidorai, cukinija, alyvuogės, svogūnas, česnakas, raudonėlis. Gali būti salierų, garstyčių, sulfitų, sezamo sėklų ir riešutų pėdsakų. Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 25°C.
Paruošimas:
Supilkite ryžius ir daržoves į keptuvę su 4 arba 5 arbatiniais šaukštais alyvuogių aliejaus ir įdėkite mėgstmų prieskonių pagal skonį. Įpilkite šlakelį baltojo vyno ir leiskite išvirti. Pamažu pilkite karšto vandens (apie 750 ml) ir nuolat maišykite apie 20-25 minutes. Šie ryžiai turėtų tapti kremine mase. Nuimkite indą nuo karščio, įdėkite sviesto (apie 25 g), taip pat įdėkite tarkuoto parmezano sūro (4 arba 5 arbatinius šaukštelius).
Pasiūlymai: dalį vandens galite pakeisti grietinėle. Prieš patiekiant pabarstykite petražolėmis.
3-4 porcijos
Papildoma informacija
Svoris | 0.28 kg |
---|