„TREVIJANO“ Viduržemio jūros rizoto ruošinys, 280 g

3.99 

Kilmės šalis: Ispanija

Pridėti į patikusias
Pridėti į patikusias
Produkto kodas: RJ Kruopos 0045 Kategorijos: , ,

Aprašymas

Viduržemio jūros daugiaryžis – tai švelnių ir pikantiškų skonių susidūrimo vieta. Skonio kupini pomidorai ir švelni cukinija, juodųjų alyvuogių gabalėliai ir kontrastingai juntamas česnako bei svogūno duetas – rodos, kiekvienas kąsnis yra tikras Viduržemio regiono skonių šėlsmas.

Energinė ir maistinė vertė 100g: 346 kcal/1467kJ, riebalų 2,9 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,2 g, angliavandenių 71,0 g, iš kurių cukrų 2,5 g, baltymų 8,1 g, druskos 0,33 g.

Sudedamosios dalys: ryžiai, pomidorai, cukinija, alyvuogės, svogūnas, česnakas, raudonėlis. Gali būti salierų, garstyčių, sulfitų, sezamo sėklų ir riešutų pėdsakų. Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 25°C.

Paruošimas:

Supilkite ryžius ir daržoves į keptuvę su 4 arba 5 arbatiniais šaukštais alyvuogių aliejaus ir įdėkite mėgstmų prieskonių pagal skonį. Įpilkite šlakelį baltojo vyno ir leiskite išvirti. Pamažu pilkite karšto vandens (apie 750 ml) ir nuolat maišykite apie 20-25 minutes. Šie ryžiai turėtų tapti kremine mase. Nuimkite indą nuo karščio, įdėkite sviesto (apie 25 g), taip pat įdėkite tarkuoto parmezano sūro (4 arba 5 arbatinius šaukštelius).

Pasiūlymai: dalį vandens galite pakeisti grietinėle. Prieš patiekiant pabarstykite petražolėmis.

3-4 porcijos

Papildoma informacija

Svoris0.28 kg
Užsiregistruokite www.riesutaijums.lt el. parduotuvėje
Gaukite geriausius pasiūlymus
Stebėkite savo užsakymus
Užsiregistruoti
Jau registravotės?
Pamiršote slaptažodį?
Pamiršote slaptažodį? Prašome įvesti Jūsų prisijungimo vardą arba el.paštą. Mes Jūms atsiųsime el.laišką su slaptažodžio keitimo nuoroda.
We do not share your personal details with anyone.
Sklandžiam svetainės veikimui, Jūsų naršymo patirties gerinimui naudojame slapukus. Naršydami svetainėje, Jūs sutinkate su mūsų slapukų naudojimu. Plačiau
Gerai
0
Krepšelis