Kilmės šalis: Ispanija
„LA TAPERIA“ trijų ispaniškų sūrių rinkinys, 125 g
4.19 €
Aprašymas
Kiekvienas sūrių mėgėjas įvertins šį puikų rinkinį. Jame rasite trijų rūšių klasikinius ispaniškus sūrius, kurie spaudžiami iš avies, ožkos ir karvės pieno. Kiekvienas sūris pasižymi savita skonių gama ir subalansuotu skoniu, todėl verta paskanauti kiekvieno gabalėlio!
Sūrio „Manchego“ energinė ir maistinė vertė 100 g: 437 kcal/1850 kJ, riebalų 37,3 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 28,5 g, angliavandenių 1,2 g, iš kurių cukrų 1,2 g, baltymų 24,2 g, druskos 1,5 g. Sūrio „Cabra“ energinė ir maistinė vertė 100 g: 384 kcal/1592 kJ, riebalų 32,0 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 22,0 g, angliavandenių 1,0 g, iš kurių cukrų 0,5 g, baltymų 23,0 g, druskos 1,8 g. Sūrio „Iberico“ energinė ir maistinė vertė 100 g: 402 kcal/1666 kJ, riebalų 34,0 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 24,0 g, angliavandenių 1,0 g, iš kurių cukrų 0,5 g, baltymų 23,0 g, druskos 1,8 g.
Sudedamosios dalys: puskietis brandintas sūris „Manchego“ (pasterizuotas avių pienas, druska, stabilizatorius: (kalcio chloridas), šliužo fermentas, pieno fermentai ir konservantai: (lizocimas) (iš kiaušinio), žievė nevalgoma, sudaryta iš konservanto: (E235), puskietis ožkos sūris (pasterizuotas ožkos pienas (daugiausiai 50%), druska, stingdanti medžiaga: (kalcio cloridas), koaguliantas, pieno fermentai, žievė nevalgoma, sudaryta iš konservantų: (E235, E202) ir dažiklio: (E172), sūris „Iberico“ (pasterizuotas karvės pienas (mažiausiai 15%), pasterizuotas ožkos pienas (mažiausiai 15%), druska, stingdanti medžiaga: (kalcio cloridas), koaguliantas, pieno fermentai, žievė nevalgoma, sudaryta iš konservantų: (E235, E202) ir dažiklio: (E172). Sudėtyje yra pieno. Gali būti kiaušinio pėdsakų. Laikyti šaldytuve. Laikymo temperatūra: nuo 2ºC-8ºC. Vartojimas: vartoti 15ºC – 20ºC temperatūroje, prieš vartojimą išimti iš pakuotės ir palaikyti 15 min.
Papildoma informacija
Svoris | 0.125 kg |
---|