Kilmės šalis: EU
Virtinukai ravioli „D’Angelo“ su sūriu ir špinatais, 250 g
3.49 € 2.97 €
Aprašymas
Švelnaus skonio sūrio ir špinatų derinys puikiai tinka ravioli virtinukams. Pagal tradicinį receptą ruošti virtinukai išsiskiria žaisminga kvadrato forma ir karpytais kraštais – taip jų viduje virimo metu susidaro aukšta temperatūra, kuri atskleidžia įdaro skonio natas. Patiekite virtus arba užkeptus – kaip labiau mėgstate.
Energinė ir maistinė vertė 100g: 309 kcal/1301 kJ, riebalų 7,6 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 3,9 g, angliavandenių 46,0 g,iš kurių cukrų 3,2 g baltymų 12,0 g, druskos 1,2 g.
Sudedamosios dalys: tešla (kietųjų kviečių manų kruopos, vanduo), įdaras 40% (sūris 50% (išrūgų sūris Ricotta 25%, kalnų sūris 20%, avių pieno sūris), džiūvėsėliai (kvietiniai miltai, mielės), pieno milteliai, bulvių dribsniai, džiovinti špinatai 6%, saulėgrąžų aliejus, jūros druska, prieskoniai: (česnakai, bazilikas, pipirai), emulsiklis: (lecitinai (iš sojos)). Gali būti salierų pėdsakų. Laikyti sausoje vietoje, saugoti nuo karščio. Atidarius laikyti vėsioje vietoje ir kuo greičiau sunaudoti. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 22°C.
Paruošimas: dėti raviolius į 2,5 litro pasūdytą verdantį vandenį ir virti apie 12-15 minučių.
Papildoma informacija
Svoris | 0.25 kg |
---|