Kilmės šalis: Belgija
„CALLEBAUT“ belgiškas pieniškas šokoladas, 400 g
12.99 €
Aprašymas
Švelnus belgiškas pieniškas šokoladas maloniai stebima karamelės užuominomis ir maloniai tirpsta burnoje. Tai skanėstas, kuris nepalieka abejingų ir žavi intensyvaus kakavos bei pieno dueto žaismu. Pagal geriausias belgiško šokolado tradicijas ruošiamas CALLEBAUT išsiskiria intensyviu kakavos prieskoniu, malonia tekstūra ir subalansuotu skoniu. Tai aukštos kokybės šokoladas, kurį įvertins ir maži, ir dideli.
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 2356 kJ / 563 kcal, riebalai 36,2 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 22 g, angliavandeniai 51 g, iš kurių cukrų 50 g, baltymai 7,0 g, druska 0,21 g.
Sudedamosios dalys: cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, emulsiklis: (sojų lecitinas), natūrali vanilės kvapioji medžiaga. Sudėtyje yra sojos ir pieno. Paruošimas: supilkite šokoladą į plastikinį arba stiklinį indą ir tirpinkite mikrobangų krosnelėje 800-1000W galioje. Maišykite kas 15-20 sekundžių. Kartokite šitą veiksmą tol, kol ištirps visi šokolado gabaliukai. Padarykite bandymą: įmerkite peilio galą į šokoladą ir jis turi sustingti per 3-5 minutes aplinkos temperatūroje (+20°C). Laikyti tamsioje be pašalinių kvapų vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 12°C iki 20°C.
Papildoma informacija
Svoris | 0.400 kg |
---|