„CALLEBAUT“ belgiškas baltasis šokoladas, 400 g

11.99 

Kilmės šalis: Belgija

Pridėti į patikusias
Pridėti į patikusias
Produkto kodas: RJ Konditerija 0117 Kategorijos: ,

Aprašymas

„CALLEBAUT“ baltajame šokolade yra 28 proc. kakavos, jis pagamintas iš aukštos kokybės belgiško šokolado. Dėl švelnaus subalansuoto kreminio skonio šis šokoladas puikiai tinka saldainių gamybai, kepinių puošybai. Šis šokoladas taip pat puikiai dera su vaisiais, kavos, riešutų ir kitais skoniais.

Energinė ir maistinė vertė 100 g: 2379 kJ / 569 kcal, riebalai 35,8 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 22,0 g, angliavandeniai 55,0 g, iš kurių cukrų 55,0 g, baltymai 6,0 g, druska 0,21 g.

Sudedamosisos dalys: cukrus, kakavos riebalai, sausas nenugriebtas pienas, emulsiklis: (sojų lecitinas), natūrali vanilės kvapioji medžiaga. Sudėtyje yra pieno ir sojos. Paruošimas: supilkite šokoladą į plastikinį arba stiklinį indą ir tirpinkite mikrobangų krosnelėje 800-1000W galioje. Maišykite kas 15-20 sekundžių. Kartokite šitą veiksmą tol, kol ištirps visi šokolado gabaliukai. Padarykite bandymą: įmerkite peilio galą į šokoladą ir jis turi sustingti per 3-5 minutes aplinkos temperatūroje (+20°C). Laikyti tamsioje be pašalinių kvapų vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 12°C iki 20°C.

Papildoma informacija

Svoris0.400 kg
Užsiregistruokite www.riesutaijums.lt el. parduotuvėje
Gaukite geriausius pasiūlymus
Stebėkite savo užsakymus
Užsiregistruoti
Jau registravotės?
Pamiršote slaptažodį?
Pamiršote slaptažodį? Prašome įvesti Jūsų prisijungimo vardą arba el.paštą. Mes Jūms atsiųsime el.laišką su slaptažodžio keitimo nuoroda.
We do not share your personal details with anyone.
Sklandžiam svetainės veikimui, Jūsų naršymo patirties gerinimui naudojame slapukus. Naršydami svetainėje, Jūs sutinkate su mūsų slapukų naudojimu. Plačiau
Gerai
0
Krepšelis