Kilmės šalis: Belgija
„CALLEBAUT“ belgiškas baltasis šokoladas, 400 g
Original price was: 11.99 €.10.19 €Current price is: 10.19 €.
Aprašymas
„CALLEBAUT“ baltajame šokolade yra 28 proc. kakavos, jis pagamintas iš aukštos kokybės belgiško šokolado. Dėl švelnaus subalansuoto kreminio skonio šis šokoladas puikiai tinka saldainių gamybai, kepinių puošybai. Šis šokoladas taip pat puikiai dera su vaisiais, kavos, riešutų ir kitais skoniais.
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 2379 kJ / 569 kcal, riebalai 35,8 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 22,0 g, angliavandeniai 55,0 g, iš kurių cukrų 55,0 g, baltymai 6,0 g, druska 0,21 g.
Sudedamosisos dalys: cukrus, kakavos riebalai, sausas nenugriebtas pienas, emulsiklis: (sojų lecitinas), natūrali vanilės kvapioji medžiaga. Sudėtyje yra pieno ir sojos. Paruošimas: supilkite šokoladą į plastikinį arba stiklinį indą ir tirpinkite mikrobangų krosnelėje 800-1000W galioje. Maišykite kas 15-20 sekundžių. Kartokite šitą veiksmą tol, kol ištirps visi šokolado gabaliukai. Padarykite bandymą: įmerkite peilio galą į šokoladą ir jis turi sustingti per 3-5 minutes aplinkos temperatūroje (+20°C). Laikyti tamsioje be pašalinių kvapų vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 12°C iki 20°C.
Papildoma informacija
Svoris | 0.400 kg |
---|