Kilmės šalis: Belgija
„CALLEBAUT“ belgiškas karamelinis šokoladas tirpinimui, 400 g
12.99 €
Aprašymas
„CALLEBAUT“ šokoladas pasižymi intensyviu, gerai subalansuotu skoniu, kuriame persipina karamelės, irisų, sviesto, grietinėlės natos, paįvairintos žiupsneliu druskos. Šiltas karamelinis atspalvis ir šviesaus gintaro bei aukso užuominos atrodo išties įspūdingai. Tai aukštos kokybės belgiškas šokoladas, kuris puikiai tinka desertams, glajui ir kt. Tiesiog panardinkite keksiuką ar sausainį į šį šokoladą ir jis akimirksniu taps nuostabiu skanėstu.
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 2388 kJ / 571 kcal, riebalai 37,1 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 23,0 g, angliavandeniai 51,0 g, iš kurių cukrų 50,0 g, baltymai 8,0 g, druska 0,51 g.
Sudedamosisos dalys: kakavos sviestas, cukrus, pieno milteliai, laktozė (pienas), išrūgų milteliai (pienas), nugriebto pieno milteliai, cukrus, emulsiklis: (E322) (soja), natūrali vanilės kvapioji medžiaga. Sudėtyje yra pieno ir sojos. Paruošimas: supilkite šokoladą į plastikinį arba stiklinį indą ir tirpinkite mikrobangų krosnelėje 800-1000W galioje. Maišykite kas 15-20 sekundžių. Kartokite šitą veiksmą tol, kol ištirps visi šokolado gabaliukai. Padarykite bandymą: įmerkite peilio galą į šokoladą ir jis turi sustingti per 3-5 minutes aplinkos temperatūroje (+20°C). Laikyti tamsioje be pašalinių kvapų vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 12°C iki 20°C.
Papildoma informacija
Svoris | 0.400 kg |
---|