Kilmės šalis: Belgija
„CALLEBAUT“ belgiškas rožinis šokoladas tirpinimui, 400 g
13.99 €
Aprašymas
Subtiliai rausvo atspalvio „CALLEBAUT“ šokoladas yra unikalus. Dailų atspalvį šiam šokoladui suteikia kakavos pupelės, todėl jame nėra jokių dažiklių. Rausvas atspalvis vilioja paragauti ir pribloškia intensyviu vaisiniu uogų skoniu. Šis šokoladas puikiai tiks kepinių ir desertų dekorui, jis puikiai dera su sūdyta karamele ir net pikantiškais ingredientais.
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 2352 kJ / 562 kcal, riebalai 35,9 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 22,0 g, angliavandeniai 49,0 g, iš kurių cukrų 48,0 g, baltymai 9,3 g, druska 0,26 g.
Sudedamosisos dalys: cukrus, kakavos sviestas, nugriebto pieno milteliai, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, emulsiklis: (E322) (soja), rūgštis: (E330), natūrali vanilės kvapioji medžiaga. Sudėtyje yra pieno ir sojos. Paruošimas: supilkite šokoladą į plastikinį arba stiklinį indą ir tirpinkite mikrobangų krosnelėje 800-1000W galioje. Maišykite kas 15-20 sekundžių. Kartokite šitą veiksmą tol, kol ištirps visi šokolado gabaliukai. Padarykite bandymą: įmerkite peilio galą į šokoladą ir jis turi sustingti per 3-5 minutes aplinkos temperatūroje (+20°C). Laikyti tamsioje be pašalinių kvapų vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 12°C iki 20°C.
Papildoma informacija
Svoris | 0.400 kg |
---|