„CALLEBAUT“ belgiškas rožinis šokoladas tirpinimui, 400 g

13.99 

Kilmės šalis: Belgija

Pridėti į patikusias
Pridėti į patikusias
Produkto kodas: RJ Konditerija 0116 Kategorijos: ,

Aprašymas

Subtiliai rausvo atspalvio „CALLEBAUT“ šokoladas yra unikalus. Dailų atspalvį šiam šokoladui suteikia kakavos pupelės, todėl jame nėra jokių dažiklių. Rausvas atspalvis vilioja paragauti ir pribloškia intensyviu vaisiniu uogų skoniu. Šis šokoladas puikiai tiks kepinių ir desertų dekorui, jis puikiai dera su sūdyta karamele ir net pikantiškais ingredientais.

Energinė ir maistinė vertė 100 g: 2352 kJ / 562 kcal, riebalai 35,9 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 22,0 g, angliavandeniai 49,0 g, iš kurių cukrų 48,0 g, baltymai 9,3 g, druska 0,26 g.

Sudedamosisos dalys: cukrus, kakavos sviestas, nugriebto pieno milteliai, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, emulsiklis: (E322) (soja), rūgštis: (E330), natūrali vanilės kvapioji medžiaga. Sudėtyje yra pieno ir sojos. Paruošimas: supilkite šokoladą į plastikinį arba stiklinį indą ir tirpinkite mikrobangų krosnelėje 800-1000W galioje. Maišykite kas 15-20 sekundžių. Kartokite šitą veiksmą tol, kol ištirps visi šokolado gabaliukai. Padarykite bandymą: įmerkite peilio galą į šokoladą ir jis turi sustingti per 3-5 minutes aplinkos temperatūroje (+20°C). Laikyti tamsioje be pašalinių kvapų vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 12°C iki 20°C.

Papildoma informacija

Svoris0.400 kg
Sklandžiam svetainės veikimui, Jūsų naršymo patirties gerinimui naudojame slapukus. Naršydami svetainėje, Jūs sutinkate su mūsų slapukų naudojimu. Plačiau
Gerai
Užsiregistruokite www.riesutaijums.lt el. parduotuvėje
Gaukite geriausius pasiūlymus
Stebėkite savo užsakymus
Užsiregistruoti
Jau registravotės?
Pamiršote slaptažodį?
Pamiršote slaptažodį? Prašome įvesti Jūsų prisijungimo vardą arba el.paštą. Mes Jūms atsiųsime el.laišką su slaptažodžio keitimo nuoroda.
We do not share your personal details with anyone.
0
Krepšelis