Kilmės šalis: ES
„Callebaut“ juodojo šokolado padažas, 1 kg
18.99 €
Aprašymas
Skonio kupinas juodojo šokolado padažas bet kokiam naminiam desertui suteiks rafinuotumo ir prabangos dvelksmą. Jis puikiai dera su ledais, pieniškais desertais ar kepiniais, o taip pat gali būti naudojamas dekorui. Net ir įprastus pusryčių patiekalus šis padažas pavers tikrais gardėsiais!
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 1018 kJ / 243 kcal, riebalai 1,3 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,8 g, angliavandeniai 56,0 g, iš kurių cukrų 51,0 g, baltymai 2,2 g, druska 0,07 g.
Sudedamosios dalys: gliukozės sirupas, vanduo, dekstrozė, cukrus, nugriebto pieno kakavos milteliai, stabilizatorius: (sorbitolis), kondensuotas saldintas pienas (nenugriebtas pienas, cukrus), stingdanti medžiaga: (E407) su standartizuotu cukrumi), konservantas: (sorbo rūgštis), druska, vanilinas. Sudėtyje yra pieno. Gali būti kviečių pėdsakų. Laikymo temperatūra: nuo 12°C iki 20°C. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 4 savaites. Naudojimas: naudokite šaltą arba pašildykite virš garų vonelės iki 35°C, kad patiektumėte šiltą.
Papildoma informacija
Svoris | 1 kg |
---|