Kilmės šalis: Lietuva
Džiovinti baravykai, 200 g
29.00 €
Aprašymas
Džiovinti baravykai pasižymi intensyviu skoniu ir aromatu, todėl yra nepakeičiamas pagardas įvairiuose mėsos ir daržovių patiekaluose. Jie suteikia intensyvaus grybų prieskonio ir gali būti naudojami tiek kaip pagrindinis ingredientas, tiek kaip prieskonis. Džiovinti baravykai praturtins sriubų, troškinių, padažų ar kepinių skonį ir primins svajingą pasivaikščiojimą po mišką.
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 1407 kJ / 338 kcal, riebalai 14,3 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 3,1 g, angliavandeniai 9,0 g, iš kurių cukrų 8,9 g, baltymai 30,3 g, druska 0,0 g.
Sudedamosios dalys: baravykai. Prieš ruošiant patiekalą, grybus reikia pamirkyti 2-3 val. vandenyje arba piene. Išmirkyti baravykai vartojami kaip švieži. Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 20°C.
Papildoma informacija
Svoris | 0.2 kg |
---|