Kilmės šalis: ES
„FunCakes“ ruošinys belgiškiems vafliams, 1 kg
6.49 €
Aprašymas
Kepkite pačius skaniausius belgiškus vaflius su šiuo „FunCakes“ ruošiniu. Tai labai paprasta: įmaišykite sviesto, vandens, kiaušinius ir „FunCakes“ perlamutrinio cukraus – iškepsite skanius tvirtus vaflius pagal originalų belgišką receptą.
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 363 kcal/1519 kJ, riebalų 4,0 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,0 g, angliavandenių 70,0 g, iš kurių cukrų 17,0 g, baltymų 9,9 g, druskos 2,6 g.
Sudedamosios dalys: kvietiniai miltai, cukrus, modifikuotas krakmolas, kildinimo medžiagos: E450, E550, augalinis aliejus ir riebalai (ropės), kviečių gliutenas, druska, emulsikliai: E471 (palmių), E472e (saulėgrąžų, rapsų), tirštiklis: E466, kvapiosios medžiagos, fermentai (iš kviečių). Gali būti kitų produktų pėdsakų: kiaušinių, sojos, pieno ir lubinų.
Paruošimas: Ingredientai turi būti kambario temperatūros. Maišytuvu su tešlos kabliais maždaug per 3-4 minutes sumaišykite 500 g mišinio, 150 g (grietinėlės) sviesto, 175 ml vandens ir 1 kiaušinį (50 g). Paruoškite 200 g perlinio cukraus su 20 g šiek tiek ištirpinto (grietinėlės) sviesto. Į tešlą įberkite perlinio cukraus ir sviesto mišinį ir maišykite 30 sekundžių. Įkaitinkite vaflinę ir sutepkite abi kepimo groteles aliejumi. Padarykite 70 g (maždaug 15 vienetų) tešlos rutulius. Kepkite vaflius 3-4 minutes vaflinėje, kol jie taps aukso spalvos. Jei norite, papuoškite juos plakta grietinėle arba šviežiais vaisiais.