Kilmės šalis: ES
„FunCakes“ ruošinys karameliniam pyragui, 400 g
4.69 €
Aprašymas
Šis karamelinis pyragas yra vienas garsiausių Olandiškų saldumynų. Jį sudaro du ploni vafliai ir storas karamelės sluoksnis tarp jų. O su „FunCakes“ šį pyragą pagaminsite itin greitai ir paprastai. Kaip olandų prekės ženklas, „FunCakes“ tiesiog turėjo įtraukti šį pyragą į savo konditerinių mišinių kolekciją. Šis pyragas pasižymi turtingu karamelės skoniu ir puikiai tekstūra, kurią paįvairina maži traškų sausainių gabalėliai. Tikras rojus smaližiams! Tiesiog įpilkite sviesto, įdėkite kiaušinių ir šiek tiek vandens – sumaišykite ir tešla paruošta kepti. Formuokite kaip vieną pyragą arba kaip keksiukus – renkatės jūs!
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 1609 kJ / 384 kcal, riebalai 3,0 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,3 g, angliavandeniai 83,0 g, iš kurių cukrų 48,0 g, baltymai 5,0 g, druska 1,2 g.
Sudedamosios dalys: cukrus, kvietiniai miltai, augalinis aliejus ir riebalai (palmių, ropių, taukmedžių), rauginimo medžiagos: (E450, E500, E334), krakmolas (ryžių), gliukozės sirupas (džiovintas), emulsikliai: (E475, E471 (palmių, rapsų), E322 (soja)), druska, salyklo mišinys (gliukozės sirupas, miežių sirupas, salyklo ekstraktas), žolelės ir prieskoniai (cinamonas), konservantas: (E202), vanduo, pieno milteliai (nugriebti), tirštiklis: (E415), pienas (nugriebtas kondensuotas), kvapioji medžiaga: (pienas), cukrus (degintas), invertuoto cukraus sirupas, dažiklis: (E160b), natūrali kvapioji medžiaga. Sudėtyje yra glitimo, pieno ir sojos. Gali būti kiaušinių ir lubinų pėdsakų.
Paruošimas: visi ingredientai turi būti kambario temperatūros. Įkaitinkite orkaitę iki 160°C (konvekcinė 140°C). Į dubenį sudėkite 500 g mišinio, 250 g sviesto, 4 didelius kiaušinius (apie 220 g) ir 3 šaukštus vandens ir mažu greičiu 4 minutes maišykite iki vientisos masės. Riebalais ir miltais ištepkite 10 colių/24 cm skersmens pailgą kepimo formą arba 8 colių/20 cm apvalią kepimo formą. Supilkite tešlą į formą ir kepkite pyragą įkaitintoje orkaitėje apie 70 minučių iki auksinės spalvos. Norėdami gaminti keksiukus, kepimo formą išklokite popieriniais kepimo puodeliais (apie 20) ir iki pusės pripildykite puodelius tešla. Kepkite 180°C (konvekcinėje orkaitėje 160°C) apie 18 minučių. Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje.
Papildoma informacija
Svoris | 0.4 kg |
---|