Kilmės šalis: Ispanija
„TREVIJANO“ Grybų rizoto ruošinys, 280 g
3.99 €
Aprašymas
Grybų daugiaryžis – klasikinis patiekalas italų virtuvėje. Aromatingi baravykai atskleidžia visas savo skonio galias ir dominuoja šiame patiekale. Spalvingas, gardus ir lengvai paruošiamas ryžių patiekalas patiks visiems grybų mėgėjams, o taip pat šį ruošinį galite panaudoti įsimintinam garnyrui paruošti.
Energinė ir maistinė vertė 100g: 343 kcal/1452 kJ, riebalų 1,1 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,4 g, angliavandenių 73,0 g, iš kurių cukrų 3,9 g, baltymų 7,6 g, druskos 0,11 g.
Sudedamosios dalys: ryžiai, baravykai 4%, svogūnai, morkos, cukinija. Gali būti salierų, garstyčių, sulfitų, sezamo sėklų ir lazdyno riešutų pėdsakų. Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 25°C.
Paruošimas:
Supilkite ryžius ir daržoves į keptuvę su 4 arba 5 arbatiniais šaukštais alyvuogių aliejaus ir įdėkite mėgstamų prieskonių pagal skonį. Įpilkite šlakelį baltojo vyno ir leiskite išvirti. Pamažu pilkite karšto vandens (apie 750 ml) ir nuolat maišykite apie 20-25 minutes. Šie ryžiai turėtų tapti kremine mase. Nuimkite indą nuo karščio, įdėkite sviesto (apie 25 g), taip pat įdėkite tarkuoto parmezano sūrio (4 arba 5 arbatinius šaukštelius).
Pasiūlymai: dalį vandens galite pakeisti grietinėle. Prieš patiekiant pabarstykite petražolėmis.
3-4 porcijos
Papildoma informacija
Svoris | 0.28 kg |
---|