Kilmės šalis: Ispanija
„TREVIJANO“ Kario rizoto ruošinys, 280 g
3.99 €
Aprašymas
Kario daugiaryžis pasižymi intensyviu geltonu atspalviu ir užburiančiu aromatu. Spalvų akcentus suteikia paprikos, o ryžių ir daržovių derinio skonį paįvairina prieskoninės daržovės. Daugiaryžį galite patiekti kaip pagrindinį patiekalą arba naudoti kaip garnyrą prie mėsos, žuvies ir kitų patiekalų.
Energinė ir maistinė vertė 100g: 350 kcal/1483 kJ, riebalų 1,4 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,4 g, angliavandenių 76,0 g, iš kurių cukrų 5,2 g, baltymų 6,6 g, druskos 0,11 g.
Sudedamosios dalys: ryžiai, svogūnai, raudonoji paprika, žalioji paprika, karis. Sudėtyje yra garstyčių. Gali būti salierų, sulfitų, sezamo sėklų ir lazdyno riešutų pėdsakų. Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 25°C.
Paruošimas:
Supilkite ryžius ir daržoves į keptuvę su 4 arba 5 arbatiniais šaukštais alyvuogių aliejaus ir įdėkite mėgstmų prieskonių pagal skonį. Įpilkite šlakelį baltojo vyno ir leiskite išvirti. Pamažu pilkite karšto vandens (apie 750 ml) ir nuolat maišykite apie 20-25 minutes. Šie ryžiai turėtų tapti kremine mase. Nuimkite indą nuo karščio, įdėkite sviesto (apie 25 g), taip pat įdėkite tarkuoto parmezano sūrio (4 arba 5 arbatinius šaukštelius).
Pasiūlymai: dalį vandens galite pakeisti grietinėle. Prieš patiekiant pabarstykite petražolėmis.
3-4 porcijos
Papildoma informacija
Svoris | 0.28 kg |
---|