Pagaminta: Lietuvoje
Liofilizuotos (džiovintos šaltyje) šaltalankio uogos, 100 g
10.49 €
Aprašymas
Šaltalankio uogų liofilizacija – tai procesas, kurio metu šios uogos užšaldomos itin žemoje temperatūroje. Iš tokiu būdu užšaldytų uogų pašalinama beveik 100% vandens, tačiau jų skonis, kvapas, maistinė vertė ar vitaminų kiekis lieka nepakitę. Liofilizuotos uogos puikiai tiks sultims, kokteiliams, desertams gardinti arba dekoruoti – jos išsiskiria intensyviu atspalviu.
Energinė ir maistinė vertė 100g: 490 kcal/2050 kJ, riebalų 39,6 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 2,5 g, angliavandenių 18,30 g, iš kurių cukrų 18,30 g, baltymų 7,90 g, druskos 0,05 g.
Sudedamosios dalys: šaltyje džiovinti šaltalankiai (kilmės šalis: ES). Laikyti ypač sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 25°C.
Papildoma informacija
Svoris | 0.1 kg |
---|