Pagaminta: Lietuvoje
Rinkinys „Dangiškas migdolas“
23.99 €
Aprašymas
Šį rinkinį sukūrėme specialiai migdolų gerbėjams! Riešutų karalius čia atskleidžia keturis skirtingus savo skonius: tai migdolai sūriame karameliniame šokolade, gardūs migdolai tiramisu skonio šokolade, karamelizuoti ir kepinti bei sūdyti migdolų riešutai. Ar įmanoma rasti ką nors skanesnio?
Migdolai sūriame karameliniame šokolade, 250 g.
Energinė ir maistinė vertė 100g paruošto produkto: 571 kcal/2391 kJ, riebalų 37,4 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 15,0 g, angliavandenių 49,3 g, iš kurių cukrų 46,4 g, baltymų 9,1 g, druskos 0,13 g.
Sudedamosios dalys: baltasis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, išrūgų milteliai (iš pieno), pieno cukrus, nugriebto pieno milteliai, emulsiklis: sojos lecitinas, natūralus vanilės skonio stiptiklis, jogurto milteliai, migdolai, karamelės skonio šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nugriebto pieno milteliai, kakavos masė, prieskoniai, karamelės skonio stipriklis, emulsiklis: sojos lecitinas, natūralus vanilės skonio stiptiklis, augalinis aliejus (saulėgrąžų), jūros druska, grazūravimo medžiagos (gumiarabikas (E414), karnaubo vaškas (E904). Laikymo temperatūra: nuo 15°C iki 18°C.
Migdolai tiramisu skonio šokolade, 250 g.
Energinė ir maistinė vertė 100g: 557 kcal/2333 kJ, riebalų 35,5 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 13,8 g, angliavandenių 49,2 g, iš kurių cukrų 46,0 g, baltymų 9,3 g, druskos 0,09 g.
Sudedamosios dalys: baltas šokoladas tiramisų skonio (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno miltelai, kakavos masė, pieno cukrus, augalinis aliejus (saulėgrąžų), nugriebto pieno milteliai, kvapioji medžiaga (tiramisų), jogurto milteliai, natūrali vanilės kvapioji medžiaga, emulsiklis (sojų lecitinas), migdolų riešutai, grazūravimo medžiagos (gumiarabikas (E414), karnaubo vaškas (E904)). Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 15°C iki 18°C.
Migdolų riešutai kepinti ir sūdyti, 200 g.
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 611 kcal/2522 kJ, riebalų 53,0 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 4,5 g, angliavandenių 6,9 g, iš kurių cukrų 6,9 g, baltymų 20,0 g, druskos 1,1 g.
Sudedamosios dalys: migdolų riešutai 98,9%, valgomoji druska 1,1%, sudėtyje yra riešutų. Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 20°C.
Karamelizuoti migdolų riešutai, 200 g.
Energinė ir maistinė vertė 100g: 519 kcal/2165 kJ, riebalų 31,0 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 2,7 g, angliavandenių 51,0 g, iš kurių cukrų 40,0 g, baltymų 12,9 g, druskos 0,01 g.
Sudedamosios dalys: migdolo riešutai 64 %, cukrus, margarinas (augaliniai aliejai (rapsų, saulėgrąžų, palmių, kokosų), vanduo, druska, emulsikliai: lecitinas, riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, kvapioji medžiaga, dažiklis karotenai), natūralus medus 1%, kvapioji medžiaga. Sudėtyje yra migdolo riešutų, produkte gali būti ir kitų riešutų pėdsakų. Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 25°C.
Papildoma informacija
Svoris | 0.9 kg |
---|