Pagaminta: Lietuvoje
Rinkinys medinėje dėžutėje „Smaragdas“
129.99 €
Aprašymas
Smaragdinės spalvos akcentai suteikia šiam rinkiniui prabangos dvelksmą, tačiau tikrojo prabanga slypi skoniuose: nuo šampano iki rafinuotų trumų, gardžių ispaniškų sūrių ir tradicinio kumpio, kuriems gurmaniškų natų suteikia pagardai. Puiki dovana visiems, mėgstantiems pasilepinti gardžiais skoniais!
Rinkinio sudedamosios dalys:
„LA CHINATA“ kreminis balzaminis actas su figomis, 150 ml.
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 191kcal/811 kJ, riebalų 45 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 41 g, angliavandenių 0 g, iš kurių cukrų 0 g, baltymų 0 g, druskos 0,6 g.
Sudedamosios dalys: vyno actas, koncentruota vynuogių misa, dažiklis (E150d) (sulfitai)) (70%), cukrus, gliukozės-fruktozės sirupas, tirštiklis (modifikuotas krakmolas, ksantano derva), kvapiosios medžiagos. Sudėtyje yra sulfitų. Laikyti kambario temperatūroje, vėsioje, sausoje vietoje, atokiau nuo šviesos ir šilumos. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 3 dienas.
Alyvuogės „LA CHINATA“ „Gordal“ įdarytos su kornišonais ir garstyčiomis, 340 g.
Energinė ir maistinė vertė 100g: 115 kcal/475 kJ, riebalų 12,0 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,9 g, angliavandenių 4,2 g, iš kurių cukrų 0 g, baltymų 1,1 g, druskos 2,6 g.
Sudedamosios dalys: Gordan alyvuogės, vanduo, karnišonai (sudėtyje yra sulfitų) (7%), garstyčios (1%), druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: (E330), skonio stiprikliai: (E621, E628, E632), konservantai: (E202, E211), antioksidantas: (E300). Sudėtyje yra sulfitų ir garstyčių. Gali būti riešutų pėdsakų. Laikyti kambario temperatūroje, vėsioje, sausoje vietoje, atokiau nuo šviesos ir šilumos. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 7 dienas.
Šampanas „ALFRED GRATIEN Brut Classic“ 12% baltas sausas, 0,75 l.
Sudedamosios dalys: 56 % Chardonnay, 24% Pinot Meunier, 20% Pinot Noir. Rekomenduojama pateikti atvėsintą iki 8-10°C.
„LA TAPERIA“ vytintas mini kiaulienos kumpis „Jamon Reserva“, 950 g.
Energinė ir maistinė vertė 100g: 223 kcal/934 kJ, riebalų 10,9 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 4,3 g, angliavandenių 0,2 g, iš kurių cukrų 0,2 g, baltymų 31,0 g, druskos 4,7 g.
Sudedamosios dalys: kiaulienos kumpis, druska, konservantai: (E250, E252). Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Vartojimas: vartoti 15ºC -20ºC temperatūroje, prieš vartojimą išimti iš pakuotės ir palaikyti 15 min.
„LA CHINATA“ karamelizuoti svogūnai su Chereso actu, 220 g.
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 115 kcal/483 kJ, riebalų 0,01 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g, angliavandenių 27,9 g, iš kurių cukrų 7,55 g, baltymų 0,93 g, druskos 0,25 g.
Sudedamosios dalys: svogūnai (85%), cukrus (8%), cukraus sirupas (5%), Chereso actas (1%) (sulfitai), pirmo spaudimo alyvuogių aliejus (1%). Sudėtyje yra sulfitų. Laikyti kambario temperatūroje, vėsioje, sausoje vietoje, atokiau nuo šviesos ir šilumos. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 15 dienų.
„LA TAPERIA“ trijų ispaniškų sūrių rinkinys, 125 g.
Sūrio „Manchego“ energinė ir maistinė vertė 100 g: 437 kcal/1850 kJ, riebalų 37,3 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 28,5 g, angliavandenių 1,2 g, iš kurių cukrų 1,2 g, baltymų 24,2 g, druskos 1,5 g. Sūrio „Cabra“ energinė ir maistinė vertė 100 g: 384 kcal/1592 kJ, riebalų 32,0 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 22,0 g, angliavandenių 1,0 g, iš kurių cukrų 0,5 g, baltymų 23,0 g, druskos 1,8 g. Sūrio „Iberico“ energinė ir maistinė vertė 100 g: 402 kcal/1666 kJ, riebalų 34,0 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 24,0 g, angliavandenių 1,0 g, iš kurių cukrų 0,5 g, baltymų 23,0 g, druskos 1,8 g.
Sudedamosios dalys: puskietis brandintas sūris „Manchego“ (pasterizuotas avių pienas, druska, stabilizatorius: (kalcio chloridas), šliužo fermentas, pieno fermentai ir konservantai: (lizocimas) (iš kiaušinio), žievė nevalgoma, sudaryta iš konservanto: (E235), puskietis ožkos sūris (pasterizuotas ožkos pienas (daugiausiai 50%), druska, stingdanti medžiaga: (kalcio cloridas), koaguliantas, pieno fermentai, žievė nevalgoma, sudaryta iš konservantų: (E235, E202) ir dažiklio: (E172), sūris „Iberico“ (pasterizuotas karvės pienas (mažiausiai 15%), pasterizuotas ožkos pienas (mažiausiai 15%), druska, stingdanti medžiaga: (kalcio cloridas), koaguliantas, pieno fermentai, žievė nevalgoma, sudaryta iš konservantų: (E235, E202) ir dažiklio: (E172). Sudėtyje yra pieno. Gali būti kiaušinio pėdsakų. Laikyti šaldytuve. Laikymo temperatūra: nuo 2ºC-8ºC. Vartojimas: vartoti 15ºC – 20ºC temperatūroje, prieš vartojimą išimti iš pakuotės ir palaikyti 15 min.
„LA CHINATA“ baravykų su trumais užtepėlė, 180 g.
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 234 kcal/947 kJ, riebalų 22,6 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 3,7 g, angliavandenių 2,4 g, iš kurių cukrų 0,2 g, baltymų 3,2 g, druskos 1,5 g.
Sudedamosios dalys: tikriniai baravykai (68,5%) (baravykai ir kiti giminingos grupės grybai), pirmo spaudimo alyvuogių aliejus, juodieji vasariniai trumai (4%) (Tuber aestivum Vitt.), džiūvėsėliai (kvietiniai miltai, vanduo, mielės, druska), druska, česnakai, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: (E270), pipirai. Sudėtyje yra glitimo. Gali būti pieno ir riešutų pėdsakų. Laikyti kambario temperatūroje, vėsioje, sausoje vietoje, atokiau nuo šviesos ir šilumos. Atidarius laikyti šaldytuve padengtą alyvuogių aliejumi ir suvartoti per 9 dienas.
Papildoma informacija
Kiekis | 1 vnt |
---|