Kilmės šalis: ES
Virtinukai „D’Angelo“ su obuoliais ir moliūgais, 250 g
Original price was: 3.49 €.2.44 €Current price is: 2.44 €.
Aprašymas
Obuolių ir moliūgų derinys iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti kiek netikėtas, tačiau puikiai tinka virtinukams. Švelnaus salsvo skonio moliūgui obuoliai suteikia malonią atsvarą, subalansuoja skonių gamą. Ir, žinoma, negalima nesižavėti nuostabia įdaro spalva! Jei mėgstate italų virtuvę ir miltinius patiekalus, šių virtinukų tiesiog privalote paragauti!
Energinė ir maistinė vertė 100g: 282 kcal/1190 kJ, riebalų 3,6 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,8 g, angliavandenių 52,0 g,iš kurių cukrų 3,7 g baltymų 8,3 g, druskos 1,2 g.
Sudedamosios dalys: tešla (kietųjų kviečių manų kruopos, vanduo), įdaras 26% (moliūgai 68%, obuoliai 12%, džiūvėsėliai (kvietiniai miltai, mielės), svogūnai, saulėgrąžų aliejus, bulvių dribsniai, jūros druska, prieskoniai įvairiomis dalimis: (apelsino žievelė, česnakas, imbieras, citrinos žievelė, anyžius, pipirai, cinamonas, šalavijas, ciberžolė, čili), emulsiklis: (lecitinai (iš sojos)). Gali būti salierų ir pieno pėdsakų. Laikyti sausoje vietoje, saugoti nuo karščio. Atidarius laikyti vėsioje vietoje ir kuo greičiau sunaudoti. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 22°C.
Paruošimas: dėti virtinukus į 2,5 litro pasūdytą verdantį vandenį ir virti apie 12-15 minučių.
Papildoma informacija
Svoris | 0.25 kg |
---|