Kilmės šalis: ES
Virtinukai „D’Angelo“ su pievagrybiais, 250 g
3.49 €
Aprašymas
Sultingi pievagrybių gabalėliai suteikia šiems klasikinio stiliaus itališkiems virtinukams išraiškingo skonio. Ruošiant virtinukus jų viduje susidaro sultinys, kurio šiluma atskleidžia gardžias pievagrybių skonio natas. Puikus itališkas patiekalas, kurį verta išmėginti!
Energinė ir maistinė vertė 100g: 295 kcal/1247 kJ, riebalų 4,0 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,7 g, angliavandenių 55,0 g,iš kurių cukrų 1,7 g baltymų 8,6 g, druskos 0,91 g.
Sudedamosios dalys: tešla (kietųjų kviečių manų kruopos, vanduo), įdaras 26% (džiūvėsėliai (kvietiniai miltai, mielės), pievagrybiai 30%, bulvių dribsniai, svogūnai 9%, saulėgrąžų aliejus, jūros druska, emulsiklis: (lecitinai (iš sojų), česnakai, pipirai). Sudėtyje gali būti salierų ir pieno pėdsakų. Laikyti sausoje vietoje, saugoti nuo karščio. Atidarius laikyti vėsioje vietoje ir kuo greičiau sunaudoti. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 22°C.
Paruošimas: dėti virtinukus į 2,5 litro pasūdytą verdantį vandenį ir virti apie 12-15 minučių.
Papildoma informacija
Svoris | 0.25 kg |
---|